about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اندونزی، 153 نفر از شهروندان چین را پس از دستگیری، به اتهام کلاه‌برداری سایبری 450 میلیون دلاری، به این کشور، دیپورت خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروهی بزرگ از کلاه‌برداران سایبری چینی، از سراسر اندونزی، در فضای مجازی، خود را مرجع قضایی معرفی کرده و در ازای دریافت مبالغ گزاف، به قربانیان چینی ثروتمند خود، وعده حل مشکلات قانونی و قضایی‌شان را می‌دادند. نیروهای پلیس اندونزی، 153 تن از اتباع چین را در رابطه با این پرونده، دستگیر کرده است. این افراد، به درخواست دولت چین، به کشور خود، بازگردانده خواهند شد.


پلیس اندونزی طی بیانیه‌ای در این مورد اعلام کرد که این گروه، برای جلوگیری از شناسایی شدن توسط مقامات چین، در خارج از مرزهای این کشور به فعالیت می‌پرداخته‌اند و هیچ‌کس را در داخل مرزهای کشور میزبان خود، یعنی اندونزی هدف قرار نداده‌اند.


این مجرمان سایبری که قربانیان خود را در داخل کشور چین شناسایی و هدف قرار می‌دادند، به طور فزاینده‌ای از پیشرفت‌های تکنولوژیک موجود در کشورهای آسیای شرقی، برای فعالیت در خارج از کشور استفاده می‌کرده‌اند.


ریکوانتو (Rikwanto)، سخنگوی پلیس ملی اندونزی، با اعلام همکاری نزدیک نیروهای پلیس این کشور با همتایان چینی خود، گفت که هماهنگی‌های لازم برای دیپورت این افراد به کشورشان، صورت گرفته است.
 

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.