about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه هکری کیم‌سو‌کی (Kimsuki) دیپلمات‌ها و نظامیان بازنشسته را موردتهاجم سایبری قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه معروف هکرهای کره شمالی به نام کیم‌سوکی (Kimsuki) که توسط دولت کره شمالی حمایت می‌شود عملیاتی را آغاز کرده است که طی آن دیپلمات‌ها و نظامیان بازنشسته کره جنوبی را موردتهاجم قرار می‌دهد. سایمون چویی (Simon Choi)، کارشناس حوزه امنیت در این خصوص می‌گوید این حملات از اواسط ماه ژوئیه تا اواسط اوت سال جاری انجام‌شده و روی حساب کاربری نظامیان و دیپلمات‌های بازنشسته در جیمل (Gmail) و ناور (Naver) متمرکز بوده است. 

طی این حملات پیام‌های مخربی ارسال می‌شود که قربانیان را به صفحات جعلی احراز هویت هدایت می‌کند. مهاجمان پس از سرقت داده‌های کاربری به اکانت قربانیان دسترسی پیداکرده و اقدام به جمع‌آوری اطلاعات و یا تدارک حمله به دولت کنونی می‌کنند. به گفته وی قربانیان افرادی هستند که همچنان با مقامات و دولت فعلی کره جنوبی ارتباط داشته و اغلب به‌عنوان مشاور فعالیت می‌کنند.

گروه کیم‌سوکی از سال 2011 فعالیت‌های مخرب خود را آغاز کرده است. هدف عمده این گروه دولت کره جنوبی، نیروگاه‌های هسته‌ای و تأسیسات نظامی است. طی دو سال اخیر نیز جامعه هدف خود را گسترش داده است. به‌عنوان نمونه، در سال گذشته دانشگاه‌های ایالات‌متحده و سازمان‌های غیرانتفاعی آسیا را با استفاده از افزونه‌های مخرب گوگل کروم (Google Chrome) آماج حملات خود قرار داده است.  

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.