about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دو سرمایه‌گذار دانه‌درشت، بیش از ۱ میلیارد دلار بیت کوین از صرافی کوین بیس خارج کردند. این مبلغ طی چندین تراکنش به مقاصدی نامعلوم منتقل شده است. هویت این سرمایه‌گذاران هم مشخص نیست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل ازدکریپت، دیروز ۱۳,۲۰۴ بیت کوین از صرافی کوین بیس به کیف پول‌هایی ناشناس منتقل شد. با درنظر گرفتن قیمت فعلی، ارزش این مقدار بیت کوین کمی بیشتر از سه چهارم ۱ میلیارد دلار است. بر اساس گزارش‌های ویل آلرت (Whale Alert)، پلتفرمی که جابه‌جایی‌های بزرگ ارزهای دیجیتال را رصد می‌کند، بین ساعات ۴ تا ۵ بعد از ظهر به‌وقت تهران ۳۶ معامله جداگانه انجام شده است که ارزش هرکدام از آنها بین ۳۵۱ تا ۳۹۱ بیت کوین بوده است.

وایل آلرت پیش‌تر در توییتر خود اعلام کرد که ۴,۵۰۱ بیت کوین از کوین بیس به کیف پولی ناشناس منتقل شده است. با این حساب در ۴۸ ساعت گذشته بیش از ۱ میلیارد دلار بیت کوین از صرافی کوین بیس خارج شده است، هرچند مشخص نیست که این انتقال‌ها با یکدیگر مرتبط بودند یا خیر.

این انتقال می‌تواند یک معامله فرابورس باشد. ممکن است این تراکنش مربوط به میلیاردری بوده است که دارایی خود را به کیف پول سرد منتقل کرده. پول‌شویی دیگر احتمالی است که به این تراکنش‌ها نسبت داده می‌شود. شایان ذکر است که تشخیص قصد و مقصد این تراکنش‌ها کار آسانی نیست. این در حالی است که انتقال‌دهنده یا انتقال‌دهندگان به خوبی نکات حافظت از حریم خصوصی را رعایت کرده‌اند و برای هر انتقال آدرس جدیدی ایجاد کرده‌اند.

طی یک ماه گذشته، این اولین بار نیست که مبالغ بزرگی از کوین بیس خارج می‌شود. در ۳۱ ژانویه (۱۲ بهمن)، ۱۵,۲۰۰ بیت کوین که در آن زمان حدود ۵۰۰ میلیون دلار ارزش داشت، از کوین بیس پرو (Coinbase Pro) خارج شد. در آن زمان کی یانگ جو (Ki Young Ju)، مدیرعامل کریپتو کوانت (CryptoQuant)، این انتقال را به معاملات فرابروس سرمایه‌گذاران نهادی نسبت داد و گفت:

من معتقد‌ام این قوی‌ترین سیگنال صعودی است.

افرادی که اخبار ارز دیجیتال را طی دو هفته اخیر دنبال کرده‌اند، می‌دانند که بیت کوین ماه پر حاشیه‌ای را پشت سر گذاشته است. ابتدا تسلا (Tesla) اعلام کرد که ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین خریده است. با فرض این‌که تسلا تاکنون بیت کوین‌های خود را نفروخته باشد، سودی که این شرکت از سرمایه‌گذاری در بیت کوین کسب کرده است، بیشتر از کل درآمد حاصل از فروش خوردوهای این شرکت در سال گذشته است.

شرکت مدیریت سرمایه بلک راک (BlackRock)، حرکت بزرگ دیگری را رقم زد. ریک ریدر (Rick Rieder)، مدیر ارشد سرمایه‌گذاری بلک راک، اعلام کرد که این شرکت قصد دارد با بخشی از دارایی مشتریان خود، به ارزش ۸.۶۷ تریلیون دلار، در بیت کوین سرمایه‌گذاری کند.

بلک راک اولین شرکت مدیریت سرمایه نیست که چنین کاری انجام می‌دهد؛ گوگنهایم (Guggenheim) هم قبلا این کار را انجام داده است. در این ماه، مدیر ارشد سرمایه‌گذاری این شرکت پیش‌بینی خود را برای قیمت بیت کوین به ۶۰۰,۰۰۰ دلار افزایش داد. همچنین بانک «BNY Mellon»، یکی از قدیمی‌ترین بانک‌های آمریکا، هفته گذشته اعلام کرد که خدمات امانت‌داری از ارزهای دیجیتال را به مشتریان خود ارائه خواهد کرد. در آخر هم مایکل سیلور، مدیرعامل مایکرواستراتژی، اعلام کرد که این شرکت قصد دارد ۱.۰۵ میلیارد دلار از اوراق بدهی خود را بفروشد و با درآمد حاصل از آن بیت کوین بخرد.

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.