about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بریتانیا روز یکشنبه، گسترش بزرگ برنامه سایبری خود برای اوکراین را اعلام کرد که در آن کارشناسان بریتانیایی به دنبال حملات سایبری روسیه به زیرساخت‌های حیاتی، از دولت اوکراین پشتیبانی واکنش از راه دور را ارائه کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این به دنبال آن است که سال گذشته دولت بریتانیا اعلام کرده بود که کارکنان ستاد ارتباطات دولتی آژانس اطلاعات سایبری و سیگنال‌ها در دفاع از اوکراین، از جمله محافظت در برابر بدافزار انیدوسترویر 2 (Industroyer2)، در کنار ارائه سخت‌افزار و نرم‌افزار و محدود کردن دسترسی مهاجمان به شبکه‌های حیاتی، مشارکت داشته‌اند.
بودجه جدید همچنین از ارائه قابلیت‌های تشخیصی بهتر برای توانمندسازی کارشناسان سایبری اوکراینی برای تجزیه و تحلیل موارد سازش‌شده در سیستم، تشخیص و رهگیری بهتر مهاجمان و ایجاد شواهد بهتر برای پیگرد این حملات بی‌رویه پشتیبانی می‌کند.
ایلیا ویتیوک، که ریاست سرویس امنیت بخش سایبری و امنیت اطلاعات اوکراین را بر عهده دارد، بارها از کسانی که حملات سایبری مخرب به زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله مدارس را مرتکب می‌شوند، به دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت نموده و به دلیل جنایات جنگی، آنها را تحت پیگرد قانونی قرار داده است.
نخست وزیر ریشی سوناک نیز می گوید که بریتانیا بودجه خود را برای برنامه سایبری اوکراین، بیش از دو برابر افزایش خواهد داد؛ یعنی از 6.35 میلیون پوند (معادل 8.14 میلیون دلار) به 16 میلیون پوند (معادل 20 میلیون دلار) که این مبلغ به علاوه ی فضای 9 میلیون پوندی اضافی (معادل 11.5 میلیون دلار) از سوی متحدان بین المللی می باشد.
این در حالی است که سوناک آماده می‌شود تا از طریق حمایت از اوکراین از طریق سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی را برای پیوستن به حمله متقابل علیه روسیه از طریق سرمایه‌گذاری مطرح کند و این اقدام به دنبال تحویل موشک‌های دوربرد طوفان سایه توسط بریتانیا در ماه گذشته می باشد.
سوناک می گوید:

حملات وحشتناک روسیه به اوکراین به تهاجم وحشیانه زمینی آنها محدود نمی شود، بلکه شامل اقدامات نفرت انگیز برای حمله به زیرساخت های سایبری آنها است که خدمات حیاتی از بانک ها گرفته تا منابع انرژی را به مردم بی گناه اوکراین ارائه می دهد. این بودجه برای متوقف کردن این حملات، تقویت دفاع سایبری اوکراین و افزایش توانایی این کشور برای شناسایی و غیرفعال کردن بدافزارهای مورد هدف آنها بسیار مهم است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.