about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

دولت سنگاپور به هکرها جایزه می دهد

دولت سنگاپور به منظور شناسایی مشکلات امنیتی خدمات آنلاین خود برنامه‌ای را به اجرا گذارده تا به افراد و هکرهایی که این آسیب‌پذیری‌ها را شناسایی کنند، جایزه بدهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «فارس»؛ دولت سنگاپور به منظور شناسایی مشکلات امنیتی خدمات آنلاین خود برنامه‌ای را به اجرا گذارده تا به افراد و هکرهایی که این آسیب‌پذیری‌ها را شناسایی کنند، جایزه بدهد. هدف از اجرای این برنامه رفع آسیب‌پذیری‌های نُه سرویس دیجیتال دولت سنگاپور و همین‌طور سیستم‌های آی سی تی است که مردم این کشور به طور گسترده از آن‌ها استفاده می‌کنند.

بسته به جدیت و میزان خطر ناشی از وجود حفره‌های امنیتی یادشده جوایزی به افراد و هکرهای شناسایی کننده آسیب‌پذیری‌های مذکور تعلق می‌گیرد که از 250 تا 10 هزار دلار در نوسان خواهد بود. این جوایز به هر یک از حفره‌های امنیتی شناسایی شده تعلق می‌گیرد و بنابراین یک فرد می‌تواند با ارائه گزارش در مورد چند حفره چند جایزه دریافت کند.

علاقه‌مندان به شرکت در این رقابت از اول جولای تا پایان ماه آگوست سال 2019 فرصت دارند تا در آن شرکت کنند. این سومین بار است که دولت سنگاپور چنین مسابقه‌ای را برگزار می‌کند. رقابت قبلی با مشارکت حدود 200 هکر از سراسر جهان و حدود 100 هکر محلی از سنگاپور برگزار شده بود و به شناسایی 35 آسیب‌پذیری انجامید.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.