about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دادستان‌های آمریکایی ادعا کردند که در زمان بایدن دموکرات و دوره ترامپ جمهوری خواه، مقامات دولت این کشور، شبکه‌های اجتماعی را مجبور به سانسور پست ها می‌کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، گروهی از دادستان‌های ایالت‌های دموکرات از دادگاه تجدیدنظر فدرال خواسته اند تا یک حکم را لغو کند؛ حکمی که به شدت توانایی مقامات دولتی را برای تحت فشار قرار دادن شبکه‌های اجتماعی برای تعدیل محتوایی که آن‌ها را مضر می‌دانند، محدود می‌کند.

افسران ارشد اجرای قانون ۲۰ ایالت و ناحیه کلمبیا، به رهبری لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، در پرونده‌ای در دادگاه تجدید نظر گفتند که این دستور، تلاش‌های مقامات دولتی را برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست مختل می‌کند.  

دستور مقدماتی ۴ ژوئیه از سوی قاضی منطقه آمریکا  تری دوتی در لوئیزیانا، در دادخواستی صادر شد که در ماه مه ۲۰۲۲ توسط دادستان‌های کل جمهوری خواه در لوئیزیانا و میسوری تنظیم شد.

آن‌ها ادعا کردند که در زمان بایدن دموکرات و دوره ترامپ جمهوری خواه، مقامات دولت این کشور شبکه‌های اجتماعی را مجبور به سانسور پست‌ها به دلیل نگرانی می‌کردند؛ این نگرانی‌ شامل ایجاد تردید در واکسن در طول همه گیری کرونا و یا لغو انتخابات بود.
قاضی گفت که مقامات فدرال حوالی  سال ۲۰۱۹ از شبکه‌های اجتماعی مانند فیس بوک (متعلق به متا) و یوتیوب (متعلق به گوگل) برای محدود کردن مطالبی که نادرست تلقی شده استفاده کردند؛ با این کار قانون اساسی آمریکا نقض شده است.

این دستور موقتاً در حالت تعلیق است در حالی که دولت بایدن  درخواست تجدید نظر آن را دارد.

اگر دادگاه استیناف حوزه پنجم ایالات متحده آمریکا اجازه دهد تا این دستور دوباره اجرا شود، آژانس‌های دولتی از جمله وزارت بهداشت و خدمات انسانی و اداره تحقیقات فدرال از گفتگو با شبکه‌های اجتماعی برای تشویق، فشار، سرکوب،حذف و کاهش محتوای حاوی آزادی بیان  منع می‌شوند.

دادستان کل دموکرات در تشکیل پرونده روز جمعه این حکم را اشتباه خواند.

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.