about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

دولت آلمان به دنبال جریمه فیس بوک

فیسبوک سنگین ترین جریمه تاریخ دیجیتال را متحمل خواهد شد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ پس انتشار خبر هفته گذشته مبنی بر تصمیم دولت آلمان برای جریمه فیسبوک به دلیل در اختیار گذاشتن غیر قانونی اطلاعات کاربران با وب سایت ها و سرویس های بزرگ، امروز واشنگتن پست هم در گزارشی از جریمه فوق العاده سنگین و رکورد شکن فیسبوک توسط کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده آمریکا خبر داد. به گزارش واشنگتن پست این جریمه سنگین ترین جریمه تاریخ دیجیتال برای یک کمپانی خواهد بود و رکورد همه جریمه های قبلی را خواهد شکست.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که قانون گذاران آمریکایی در حال بررسی شرایط اجرای این جریمه سنگین هستند. پس از رسوایی کمبریج آنالیتیکا این جدیدترین جریمه فیسبوک در خاک آمریکا به حساب خواهد آمد. پیش از این FTC در سال 2012 کمپانی گوگل را به دلیل ناتوانی در ارائه تضمین های امنیتی لازم 22.5 میلیون دلار جریمه کرده بود اما پیش بینی می شود جریمه فیسبوک بسیار بیشتر از این رقم باشد. تا کنون FTC در این زمینه اظهارنظری نداشته زیرا بخش های زیادی از آن به دلیل وضعیت دولت آمریکا تعطیل شده اند. آن طور که واشنگتن پست گزارش داده FTC هنوز تصمیم قطعی خود را برای مقدار دقیق جریمه فیسبوک نگرفته و یک گروه تخصصی در حال بررسی شرایط هستند. تواقفنامه قبلی فیسبوک و FTC تعیین کرده بود که این کمپانی می بایست کاربران را پیش از به اشتراک گذاشتن اطلاعات آنها با شرکت های ثالث از این اقدام آگاه نماید و پس از آن نیز هر بار که از اطلاعات به نحوی سوء استفاده شود FTC را در جریان اتفاقات قرار دهد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.