about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

رن ژنگفی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت هواوی از کارمندان شرکت خود خواسته تا برای دور زدن تاثیر تحریم‌های ویرانگر ایالات متحده، این شرکت را به شرکتی که اولویتش نرم افزار است تبدیل کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رن ژنگفی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت هواوی از کارمندان شرکت خود خواسته تا برای دور زدن تاثیر تحریم‌های ویرانگر ایالات متحده، این شرکت را به شرکتی که اولویتش نرم افزار است تبدیل کنند. آنطور که از خبرها پیداست، مدیر عامل شرکت هواوی در یادداشتی که بین کارکنان این شرکت منتشر شده است (و توسط خبرگزاری رویترز به دست آمده)، دلیل این تصمیم خود را دسترسی نداشتن ایالات متحده به این صنعت و استقلال بیشتر این حوزه اعلام کرد. برای جزئیات بیشتر دور زدن تحریم های آمریکا توسط هواوی با ما همراه باشید.

دور زدن تحریم های آمریکا توسط هواوی به چه دلیل است؟
همانطور که احتمالا در خبرهای قبلی خوانده‌اید، شرکت هواوی از زمانی که تحریم‌های آمریکا بر روی آن عملی شده، قادر به تولید انبوه محصولات سخت افزاری خود نیست. قبلا در خبرها خوانده‌اید که این شرکت تراشه‌ها و قطعاتی که از شرکت‌های دیگر می‌گرفته را جمع آوری کرده تا در محصولات خود استفاده کند اما این ذخایر هم به پایان رسیده‌اند و توان تولید این شرکت را خفه کرده‌اند. این محدودیت‌ها به جنبه سخت افزاری محدود نمی‌شود و در حوزه نرم افزار نیز این شرکت نمی‌تواند از برنامه‌ها و سرویس‌های گوگل در تلفن‌های هوشمند خود استفاده کند. آمریکا اقداماتی مشابه برای سایر کمپانی‌های چینی مانند شیائومی یا تیک تاک نیز صورت داده که اخیرا (بعد از دولت جدید آمریکا) آن‌ها را کاهش داده اما هواوی همچنان زیر بار تحریم کمر خم کرده است.

همین موضوع سبب شده تا مدیرعامل هواوی به کارمندان خود گوش‌زد کند که هر چه بیشتر بر روی پلتفرم‌های نرم افزاری از جمله Mindspore، سیستم عامل ابری مبتنی بر هوش مصنوعی و سیستم عامل Harmony OS دستگاه‌های خود متمرکز شوند. شایعات حاکی از آن است که شرکت هواوی در تلاش است تا بازار خود را در قاره‌های دیگر نیز گسترش دهد! رن در نامه خود چنین نوشته است: ” وقتی که به بازار قاره‌های دیگر تسلط یافتیم، این آمریکا است که با تحریم ما منزوی خواهد شد! “

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.