about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

دور دوم مذاکرات سایبری چین و آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در این نشست، لورتا لینچ (Loretta Lynch)، دادستان کل آمریکا و جه جانسون (Jeh Johnson)، وزیر امنیت داخلی آمریکا مجبور به کناره‌گیری از مشارکت خود در دور دوم مذاکرات شدند تا روی حادثه‌ی تیراندازی اُرلاندو تمرکز کنند. در نتیجه ریاست این جلسه را گوا شنِکن (Guo Shengkun)، وزیر امنیت عمومی و مشاور دولت چین و سوزان اسپالدینگ (Suzanne Spaulding) معاون وزیر امنیت داخلی آمریکا به‌صورت مشترک بر عهده گرفته‌اند؛ بنابراین ادامه‌ی مذاکرات مقامات سطح بالا به نیمه‌ی دوم سال 2016 موکول شد.
نتایج مذاکرات دور دوم در چند بخش قابل‌ذکر است:
1) هر دو طرف توافق کردند یک نشست دیگر با موضوع جرائم سایبری و حفاظت شبکه را قبل از برگزاری نشست بعدی در واشنگتن. دی. سی برگزار بکنند. اولین دور این برنامه در آوریل 2016 برگزار شد.
2) شرکت‌کنندگان در مورد هدف و روش‌های ضروری اجرای طرح «جرائم سایبری و موضوعات مرتبط با مکانیزم‌های هاتلاین  (Hotline) آمریکا- چین» و آزمایش آن تا قبل از سپتامبر 2016 توافق کردند.
3) چین و آمریکا توافق کردند مبادلات جرائم سایبری و مخرب فضای سایبر را افزایش دهند و با به اشتراک‌گذاری اطلاعات خطرات سایبری، به تقویت مکانیزم‌های ارتباطی خود بپردازند.
اسپالدینگ گفت: «عنصر کلید توافق صورت گرفته ایجاد مکانیزم‌ها و به اشتراک‌گذاری اطلاعات است. ما بسیار خوشحال هستیم که یک آدرس‌های ایمیل موقتی داریم و از راه‌اندازی آدرس‌های واقعی قدردانی می‌کنیم.»

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.