about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ محققان امنیتی شرکت‌های لول 3 (Level 3) و فلش پوینت (FlashPoint) بدافزار جدیدی کشف کرده‌اند که برای ابزارهای متصل به اینترنت اشیاء طراحی شده است.
این بدافزار که بش لایت (BASHLITE) نام گرفته به زبان C نوشته شده و توانایی آلوده کردن ابزارهای متصل به اینترنت بخصوص دوربین‌های مداربسته را دارد. این بدافزار، ابزارهای وابسته به لینوکس را به بات نت های (botnet) حمله‌ی DDoS تبدیل می‌کند.
این کارشناسان ادعا می‌کنند، میلیون‌ها ابزار متصل اینترنت وابسته به لینوکس که به بدافزار BASHLITE آلوده بودند، کشف شده است. این در حالی است که گروه‌های هکری لیزارد اسکواد (Lizard Squad) و پودل کورپ (PoodleCorp) قبلا ابزارهای حملات DDoS مرتبط با لینوکس خود را رونمایی کرده بودند.
این بدافزار نام‌های مختلف دیگری چون لیزکباب (Lizkebab)، تورلوس (Torlus) و گف گیت (gafgyt) دارد. بدافزار مذکور می‌تواند ابزارهای آسیب‌پذیر را مجبور کند به دیگر سیستم‌ها حمله کنند. طی تحقیقات، این بدافزار برای لینوکس در سال 2015 طراحی شده بود. همچنین بیش از 1 میلیون دوربین مداربسته‌ی آلوده، تولید شده توسط شرکت فناوری داهوا (Dahua) در برزیل، کلمبیا و تایوان شناسایی شده‌اند.
ابزارهای اینترنت محور در حوزه‌ی امنیت با تهدیدات جدی مواجه هستند. فروشندگان این تجهیزات باید امنیت ابزارهای خود را تضمین کنند. استفاده از این نوع ابزارها به‌عنوان بات نت، مدت زیادی است که رواج یافته و اساس حملات DDoS شده است.
کارشناسان پیشنهاد می‌کنند برای استفاده از دوربین‌های CCTV یا مداربسته، ابتدا رمز ورود انتخاب شده توسط کارخانه را تغییر دهید و از رمزهای قوی برای حفاظت از تجهیزات خود استفاده کنید.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.