about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دوربینی که با سیگنال‌های وای فای کار می‌کند

در سال‌های اخیر، موضوع اینترنت اشیاء بسیار مهم شده و در اجلاس‌های آی‌تی جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است. بستر اینترنت اشیاء (Internet of Things) یا مخفف IOT بر امواج رادیویی بی‌سیم قرار داده‌شده و به‌تمامی دستگاه‌ها یا گجت‌ها این امکان را می‌دهد که از طریق اینترنت با یکدیگر به برقراری ارتباط بپردازند. این بستر شامل استانداردهایی مانند وای فای، بلوتوث NFC، RFID و ... است.

در دهه‌های اخیر، مودم‌های وای فای نقش مهمی در انتقال اطلاعات و داده‌ها ایفا می‌کنند اما در آینده‌ای نه‌چندان دور این مودم‌ها قادر به تولید انرژی مصرفی دستگاه‌ها یا گجت‌های دیگر نیز خواهند بود.

اکنون محققان دانشگاه واشنگتن موفق به طراحی سامانه‌های حسگری شده‌اند که می‌تواند در شارژ دستگاه‌هایی که انرژی کمی مصرف می‌کنند، مفید باشند. سیگنال‌های وای فای از نوع تابش‌های الکترومغناطیسی هستند که انرژی زیادی دارند و می‌توان از آنها در شارژ گجت‌ها بهره برد.

اما سیگنال‌های وای فای پایدار نبوده و محققان نیازمند تغییر سیگنال‌ها بودند تا بتوانند به هدف خود نزدیک شوند. در این روش روترهای وای فای دستخوش تغییر شدند. برای ایجاد یک شبکه Wi-Fi غالباً از دستگاهی به نام Router استفاده می‌شود. اگر Router به اینترنت متصل شود می‌تواند اتصال اینترنت را در شبکه‌ای که خود ایجاد کرده به اشتراک بگذارد و دیگر دستگاه‌ها را نیز به اینترنت متصل کند.

روترها طوری تغییر داده‌شده‌اند که در صورت غیرفعال بودن یک کانال از آن پارازیت خارج شود. پارازیت‌های پایدار خروجی از روترها می‌توانند برای تأمین انرژی دستگاه‌هایی که به انرژی کمی برای شارژ شدن نیاز دارند، استفاده شوند.

محققان در ادامه تحقیقات خود به شارژ یک دوربین کنترل از راه دور از طریق سیگنال‌های وای فای پرداختند که دستگاه قادر بود بدون دریافت هیچ انرژی از سایر منابع تصاویری را به ثبت برساند.

تازه ترین ها
شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.