about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس فروشگاه اپل به دلیل نامشخص حساب توییتر خود را حذف کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ رئیس اپ استور اپل حساب توئیتر خود را ترک کرد که برخی پیش بینی می‌کنند میان این پلتفرم متعلق به ایلان ماسک ، شرکت اپل و گوگل اختلاف ایجاد شده است.

فیل شیلر که رویداد‌های اپل را نیز رهبری می‌کند، از سال ۲۰۰۸ در توئیتر فعال بوده و بیش از ۲۰۰۰۰۰ دنبال کننده دارد.

توئیتر قصد دارد سرویس اشتراک پولی "آبی" را با هزینه ۸ دلار در ماه در ۲۹ نوامبر راه اندازی مجدد کند.

از آن جایی که اکثر مردم به توئیتر در دستگاه‌های آیفون یا اندروید دسترسی دارند، این بدان معنا است که اگر سرویس اشتراک دوباره شروع به کار کند، اپل و گوگل سود خواهند برد.

این دو شرکت فنی بخشی از اشتراک‌ها را روی پلتفرم‌های خود می‌گیرند. برای اپل ۳۰ درصد و برای گوگل ۱۵ درصد است. این هزینه‌ها می‌توانند برای ماسک مشکل‌ساز شوند؛ زیرا او با اخراج بیش از نیمی از کارگران شرکت، در حال کاهش هزینه‌های شرکت خود به شکل بی‌پروا است.

همین چند روز پیش، ماسک در توئیتی نوشت: واضح است که هزینه‌های دریافتی اپ استور به دلیل احتکار دو قطبی iOS و اندروید بسیار زیاد است.

با این حال، بزرگترین مشکل درگیری بین این شرکت‌ها احتمالاً محتوا است. در هفته‌های اخیر، کاربران گفتند که افزایش قابل توجهی در توئیت‌های نژادپرستانه و ضد یهود و همچنین کلاهبرداری‌های بیشتری در توئیتر رخ داده است.

به گفته مارک گورمن از بلومبرگ، توئیتر چندین کارمند را اخراج کرده است که تعداد زیادی توئیت را به دلیل اطلاعات نادرست و سخنان نفرت پراکن تحت قوانین این سایت سانسور کرده اند و مدیرانی که بر آن نظارت دارند استعفا داده یا اخراج شده اند.

با این حال، اپل در حذف برنامه‌هایی که قوانین محتوای آن را نقض می‌کنند تردیدی نداشته است.

آخرین هشدار تند ایلان ماسک موجی از استعفای گسترده را در این شرکت مشکل دار ایجاد کرده است.

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.