about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد یکی از مدیران ارشد گروه هکری FIN7 روسیه دستگیر و به 10 سال حبس محکوم شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق اعلام وزارت دادگستری آمریکا یک مدیر بلند پایه مرتبط با گروه هکری FIN7 به 10 سال حبس محکوم شده است.

گفته می شود Fedir Hladyr، شهروند 35 ساله اوکراینی، نقش مهمی را در به خطر انداختن ده ها میلیون کارت بانکی، رهبری اعضای گروه هکری FIN7 و فراهم سازی زیر ساخت های سرور این گروه ایفا کرده است. این زیرساخت ها در جهت حمله و کنترل دستگاه های قربانیان مورد استفاده گروه مذکور قرار می گرفته است.

وی یک بار هم در سال 2018 در درسدن آلمان دستگیر شد و به شهر سیاتل آمریکا استرداد داده شد. او همچنین به پرداخت 2.5 دلار محکوم شد.

طبق گفته یکی از کارشناسان قضایی آمریکا، در این گروه جرایم سایبری بیش از 70 نفر در تیم های مختلف دخیل هستند. برخی از آن ها کار هک، برخی از آن ها کار توسعه بدافزار نصب شده بر روی دستگاه قربانی و برخی دیگر کار طراحی ایمیل های مخرب را بر عهده دارند.

مجرم مذکور در راستای همه این فعالیت ها حضور داشت بنابراین در آسیب رسانی به نهادهای مختلف، نقش مهمی را ایفا می کرد.

برخی از سرشناس ترین نهادهای مورد هدف قرار گرفته توسط FIN7 عبارتند از : شرکت چیپوتلی آمریکا، شرکت آمریکایی چیلیز، رستوران زنجیره ای Arby`s آمریکا، رستوران های زنجیره ای رد رابین و رستوران Jason`s Deli آمریکا

FIN7 تنها در آمریکا، مسئول سرقت بیش از 20 میلیون داده از 6500 ترمینال فروش اطلاعات است. این گروه به غیر از آمریکا، سابقه حمله به مراکز فروش و رستوران ها در بریتانیا، استرالیا و فرانسه را نیز در کارنامه دارد.

ادعا می شود این گروه متعلق به روسیه می باشد. 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.