about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

دستگیری باند فروش کودکان در اینستاگرام

چهار نفر در اندونزی به جرم ایجاد صفحه عمومی و فروش نوزادان در اینستاگرام بازداشت شدند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ طی گزارش منتشرشده از سوی کارشناسان جرائم سایبری، چهار نفر در اندونزی به جرم ایجاد صفحه عمومی و فروش نوزادان در اینستاگرام بازداشت شدند. حساب کاربری این افراد پیش از آن‌که متوقف شود بیش از 700 دنبال کننده داشته است. 

این حساب اینستاگرامی به بهانه داشتن تخصص در زمینه ارائه مشاوره خانوادگی به دنبال قاچاق کودکان بوده است. از جمله افرادی که در این زمینه دستگیر شدند، یک مرد 29 ساله بود که اقدام به راه اندازی حساب کاربری اینستاگرام برای خرید و فروش نوزادان و کودکان کرده بود. همچنین رئیس واحد تحقیقات جنایی در نیروی انتظامی سورابایا (AKPB Sudamiran)، به یکی از این موارد اشاره کرد که یک مادر 22 ساله قصد داشت نوزاد یازده ‌ماهه خود را بفروشد و یک خریدار از بالی برای آن پیدا شده بود. در این معامله قیمت نوزاد 15 میلیون روپیه معادل 743 پوند به زن پیشنهاد شده بود که وی این قیمت را قبول نکرد و در نهایت معامله فسخ شد. تمامی اطلاعات اعم از پیام های رد و بدل شده، اعلامیه فروش و قیمت گذاری ها توسط پلیس این کشور ثبت و ضبط شده است.

براساس قوانین حمایت از کودکان در اندونزی، این 4 نفر پس از دستگیری به 15 سال زندان تحت قوانین حفاظت از کودکان اندونزی محکوم شدند.

 اعضای این صفحه اینستاگرامی را بیشتر زنانی تشکیل داده بودند که به دلیل مشکلات مالی، مجبور به فروش فرزندان خود می شدند و عکس کودکانشان را برای این صفحه ارسال می کردند. برای مثال در تاریخ 15 سپتامبر تصویری سیاه و سفید از پسری یک ماهه با کد «C86» برای فروش منتشر شد. در نهایت این حساب اینستاگرام با داشتن 700 عضو و یک سال فعالیت، در حال حاضر بسته شد.

پس از این ماجراها، سخنگوی اینستاگرام اعلام کرد که امنیت مردم در اینستاگرام هدف اول این شبکه اجتماعی بوده و این شبکه در مقابل تمامی اقدامات مجرمانه با جدیت خواهد ایستاد. فروش کودکان یکی از جرایم بزرگ در سطح جهان محسوب می شود و کاربران می توانند با اطلاع رسانی به اینستاگرام جلوی فعالیت این صفحات را بگیرند.

 

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.