about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کمیسیون انتخابات اندونزی، خواستار بررسی جدی کارکرد و امنیت سامانه‌های الکترونیک انتخابات این کشور شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کمیته عمومی انتخابات اندونزی (KPU)، در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری این کشور، خواستار واکاوی و بررسی دقیق دستگاه‌های الکترونیکی انتخابات شد.

پراتاما پرسادا (Pratama Persadha)، رئیس سابق بخش رمزگذاری اطلاعات کمیسیون انتخابات اندونزی -که اکنون مدیریت مرکز تحقیقات امنیت ارتباطات و سیستم‌های اطلاعاتی اندونزی (CISSReC) را برعهده دارد- در گفتگو با رسانه‌های این کشور گفت:

این بررسی‌های تخصصی، بر فناوری، امنیت داده‌ها و توان سیستم‌های اطلاعاتی تمرکز دارد. تحقیقات یادشده، ممکن است ازسوی آژانس ملی سایبری و رمزگذاری اندونزی پیگیری و تکمیل شود.

حسیم اسیاری (Hasyim Asy'ari)، یکی از مسئولان کمیته عمومی انتخابات اندونزی در این مورد اعلام کرد:

همه سرورهای رایانه‌ای مربوط به انتخابات، در داخل کشور قرار دارند و ادعای دسترسی کمیسیون انتخابات به آرا از طریق سیستم‌های رایانه، کذب و بی اساس است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، شمارش آرا، به صورت دستی در ایستگاه‌های مربوط انجام می‌شود و نهایتا از طریق سامانه‌های الکترونیک انتخاباتی، در مقیاس ملی جمع آوری و نتیجه اعلام می‌گردد.

انتخابات اندونزی، با حدود 192 میلیون رأی دهنده واجد شرایط، 17 آوریل در سراسر این کشور برگزار خواهد شد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.