about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

دسترسی روستاییان به شبکه ملی اطلاعات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمود خسروی در دومین همایش ملی توسعه خدمات الزامی ICT در مناطق روستایی و کمتر توسعه‌یافته، بر لزوم ایجاد امکانات در مناطق روستایی تأکید کرد و اظهار داشت: ارائه خدمات ارتباطی به روستائیان می‌تواند سبب شکوفایی استعدادها در این مناطق شود.
وی با بیان اینکه کاهش جمعیت مولد روستایی که به‌جای تولید به سمت مصرف گرایش پیداکرده‌اند برای کشوری که ۲۸ درصد جمعیت آن در روستاها بسر می‌برند شایسته نیست، اظهار داشت: خدمات عمومی اجباری فاوا (USO) در مناطقی اجرایی می‌شود که به دلیل عدم صرفه اقتصادی، بخش خصوصی تمایلی به حضور در این مناطق ندارد و دولت برای ایجاد خدمات در این مناطق، ساماندهی انجام داده است. در این راستا آیین‌نامه اجرای USO توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تعریف‌شده است.
مشاور وزیر ارتباطات در امور توسعه خدمات روستایی ادامه داد: در خصوص خدمات USO اسناد بالادستی بسیاری در کشور داریم و لازم است با جدیت نسبت به خدمت‌رسانی به این مناطق گام برداریم.
وی با اشاره به راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات خاطرنشان کرد: در بستر این شبکه دسترسی به خدمات الکترونیک تسهیل شده و اهمیت خدمت‌رسانی به روستاها و توسعه اینترنت پهن باند در این مناطق بیشتر احساس می‌شود. اجرای این طرح از محل اعتبارات بودجه‌ای USO صورت گرفته است.
خسروی گفت: امروزه بحث رساندن خط ارتباطی به روستاها دیگر در USO مطرح نیست و توسعه زیرساخت‌های دسترسی به پهن باند در روستاها جهت دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و خدمات ارائه‌شده در بستر آن جزء بحث‌های اصلی به شمار می‌رود.
وی از برنامه‌ریزی جهت دسترسی روستاهای بالا ۱۵ خانوار به پهن باند خبر داد و افزود: ایجاد زیرساخت پهن باند برای دسترسی به اینترنت ۲۰ مگابیت بر ثانیه برای روستاهای بالای ۱۰۰ خانوار، توسعه خدمات عمومی و پایه شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت، توسعه و تأمین زیرساخت‌های پستی و دفاتر ICT روستایی و ارائه خدمات الکترونیک به عشایر کشور ازجمله برنامه‌های آینده ما به شمار می‌رود.
خسروی از همکاری پژوهشگاه ICT جهت پروژه‌های ارائه خدمات آموزشی به روستائیان، سلامت الکترونیک و ایجاد پایگاه ژنوم انسانی و گیاهی خبر داد و گفت: در این خصوص ۳ روستا به‌عنوان پایلوت انتخاب خواهند شد.

تازه ترین ها
توقیف
1405/04/29 - 22:03- آمریکا

توقیف بیش از هزار دامنه پخش غیرقانونی جام جهانی

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ دامنه توقیف شده که بازی‌های جام جهانی را به طور غیرقانونی پخش می‌کردند.

راهکار
1405/04/29 - 21:52- هوش مصنوعي

راهکار هوش مصنوعی دانشجویان اماراتی برای تسهیل انطباق سایبری

دانشجویان دانشگاه خلیفه امارات پلتفرم هوش مصنوعی را برای ساده‌سازی رعایت الزامات امنیت سایبری توسعه دادند.

بحران
1405/04/29 - 21:39- آسیا

بحران امنیت هویت در شرکت‌های سنگاپور

محققان اعلام کردند که نقض هویت در سال گذشته، ۷ مورد از هر ۱۰ شرکت سنگاپوری را درگیر کرده است.