about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آذری جهرمی: من معتقدم باید تلاش کنیم همه ایرانیان به توییتر دسترسی داشته باشند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان، به نقل از «شهر سخت افزار»؛ محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در مصاحبه‌ای تاکید کرده است دسترسی ده‌ها میلیون کاربر ایرانی به شبکه‌های مجازی از جمله توییتر ضامن امنیت ملی کشور است.

آذری جهرمی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس، با تاکید بر اینکه دشمنان کشور از عدم دسترسی ایرانیان به این شبکه سوء‌استفاده می‌کنند، تاکید کرد آمدن صدای ایرانی به داخل این شبکه نه تنها مغایر با امنیت ملی نیست بلکه ضامنی برای آن است.

وزیر جوان دراین‌باره این چنین می‌گوید:

توییتر شبکه‌ای بسیار موثر است و این واقعیت که من هم از این شبکه استفاده می‌کنم به این معناست که ما معتقدیم این شبکه ابزاری موثر است. من معتقدم باید تلاش کنیم همه ایرانیان به این شبکه دسترسی داشته باشند.

آذری جهرمی با اشاره به تلاش‌های دشمنان کشور در توییتر برای تبلیغات علیه ایران گفت:

برخی کشورهای عربی خلیج فارس و گروه‌های اپوزیسیون (برانداز)خارج از کشور از نبود صدای ایرانی در توییتر(سوء) استفاده می‌کنند و ایران‌هراسی را ترویج می‌کنند.

امروز کشورهای کوچکی در حوزه خلیج فارس هستند که به شیوه دیکتاتوری اداره شده و هیچ انتخاباتی در آنجا برگزار نمی‌شود اما همین کشورها سرمایه گذاری‌های گسترده‌ای روی شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند تا ایران‌هراسی را ترویج کنند. آنها با سازماندهی و تبلیغات و جنگ روانی در شبکه‌های اجتماعی تلاش دارند تا رهبران جهان را درباره واقعیت‌های ایران گمراه کنند.

به عقیده عده‌ای رفع فیلتر توییتر می‌تواند پاسخی باشد به تلاش‌های آمریکا برای منزوی کردن ایران و مردم ایران در برابر جهانیان. از سوی دیگر حضور مردم در این شبکه می‌تواند کمک چشمگیری در راستای رساندن صدای ایران به مردم جهان بکند. افکار عمومی جهان مهم‌ترین عامل تاثیرگذار در صحنه‌های بین‌المللی است و امروزه بخش قابل توجهی از آن در شبکه‌های اجتماعی شکل می‌گیرد. آذری جهرمی چندی پیش نیز در مصاحبه با همشهری گفته بود:

دید ما این است در شرایطی که استکبار جهانی در تلاش است ایران را منزوی کند و علیه ما در افکار عمومی جهان دست به هم‌افزایی و فضاسازی بزند تا افکار عمومی را برای تهاجمات آماده کند. مردم جهان باید صدای ایران و مردم ایران را بشنوند. اینکه ما نگرانی داشته باشیم که اگر در دریا برویم پایمان خیس می‌شود که طبیعی است. آن هم ظرفیتش وجود دارد که نگرانی‌هایی که مطرح می‌شود با حضور نیرو‌های داخلی و دلسوز کشور پاسخ داده شود.

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.