about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مرکز تغییرات بانوان در مالزی برنامه‌های امنیت سایبری به نفع جوانان با کمک بانک اوسی‌بی‌سی ترتیب داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ زمانی که مرکز تغییرات بانوان (WCC) برای اجرای برنامه‌های امنیت سایبری به نفع جوانان نیاز به حمایت داشت، به بانک اوسی‌بی‌سی (OCBC) مالزی مراجعه کرد که سال گذشته با آن شریک شد.

سال گذشته، بانک، از طریق داتوک اونگ انج بین (Datuk Ong Eng Bin)، مدیر اجرایی خود، بخش پربازدید مشکلات وب‌سایت مرکز تغییرات بانوان را برای زنان و کودکان آزار دیده، «www.wccpenang.org»، را حمایت کرد.

امسال، بانک اوسی‌بی‌سی با حمایت مالی از آموزش 1000 دانش‌آموز دبیرستانی و مشاور مدرسه برای جلوگیری از خشونت سایبری در بین جوانان، 15560 رینگیت را برای حمایت از کار مرکز در زمینه امنیت سایبری کمک کرد.

از سال 1985، مرکز تغییرات بانوان، یک سازمان غیرانتفاعی، به بیش از 150 هزار زن و کودک به ویژه در زمینه خشونت خانگی و سوءاستفاده جنسی کمک کرده است.

لو چِنگ کوئی (Loh Cheng Kooi)، مدیر اجرایی مرکز، گفت :

«امنیت سایبری در میان جوانان با توجه به افزایش آن در سال‌های اخیر به دلیل همه‌گیری و قرنطینه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد. ما شاهد یک روند آزار و اذیت سایبری بوده‌ایم، به ویژه از آنجایی که بسیاری از آنها در خانه بوده‌اند و به دلیل همه‌گیری در جلسات آنلاین شرکت می‌کنند. بنابراین، آنها بیش از هر زمان دیگری در معرض سوء استفاده قرار می گیرند.آنچه بسیار اهمیت دارد، ارتقاء دانش ایمنی سایبری در میان جوانان است.»

کوئی خاطرنشان کرد که حمایت بانک اوسی‌بی‌سی به مرکز در ماه‌های اخیر این امکان را داده تا به 6 مدرسه متوسطه برود تا امنیت سایبری را برای نزدیک به 1000 دانش‌آموز فراهم کند و آنها را مقابله با آزار و اذیت سایبری، ارسال پیامک، خشونت آنلاین و جلوگیری از چنین موقعیت‌هایی آموزش دهد.

به گفته کوئی، با جلسات تعاملی، مرکز تغییرات بانوان در مورد رفتارهای مخاطره‌آمیز نوجوانان و اهمیت مشارکت دادن معلمان در حمایت از دانش‌آموزانی که در موقعیت‌های مخاطره‌آمیز مانند قرار آنلاین، ارسال پیامک و غیره قرار دارند، یاد گرفت.

وی افزود :

«در 17 نوامبر امسال، مرکز تغییرات بانوان یک کارگاه آموزشی در زمینه پیشگیری از خشونت آنلاین برای کودکان برای 62 مشاور دبیرستانی در پنانگ پیگیری کرد. مربیان در مورد روندهای فعلی در فعالیت‌های آنلاین و رشد روانی-اجتماعی نوجوانان صحبت کردند و در مورد موارد نوجوانانی که عکس برهنه خود را می فروشند، دوستیابی آنلاین، قلدری سایبری و نقش آژانس‌ها در کمک به پرونده‌های جنسی مربوط به کودکان بحث کردند. مشاوران مدرسه در مورد چالش‌هایی که دانش‌آموزان در برخورد با مسائل خشونت سایبری با آن‌ها مواجه بودند، به اشتراک گذاشتند. ما از بانک اوسی‌بی‌سی برای کمک به ما در سال گذشته تشکر می‌کنیم.»

اونگ نیز عنوان کرد که جوانان در برابر موقعیت‌های تهاجمی، به‌ویژه در حوزه آنلاین، آسیب‌پذیر هستند، از این رو مراقبت از امنیت آنها مهم است.

وی ادامه داد :

«ما به طرز دردناکی از اثرات اجتماعی و اقتصادی این همه‌گیری آگاه هستیم. بنابراین، می‌خواستیم از جامعه خودمان، به ویژه آنهایی که در چند سال گذشته شدیداً تحت تأثیر قرار گرفته‌اند، حمایت کنیم. من کار مرکز را تحسین می‌کنم و این را فرصت خوبی برای جوانان می‌دانم تا از محیط اطراف خود بیشتر آگاه شوند. این بسیار حیاتی است که آنها در معرض دفاع و محافظت از خود در برابر هر چیز نامناسبی قرار بگیرند.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.