about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در نامه‌ای به وزارت ارتباطات خواستار شفاف‌سازی در خصوص سطوح مختلف دسترسی به اینترنت و لیست شرکت‌های حوزه ICT شده که دارای دسترسی بدون محدودیت به اینترنت هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در نامه‌ای به وزارت ارتباطات خواستار شفاف‌سازی در خصوص سطوح مختلف دسترسی به اینترنت و لیست شرکت‌های حوزه ICT شده که دارای دسترسی بدون محدودیت به اینترنت هستند.

شب گذشته نامه‌ای از طرف سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران که به امضاء حسین اسلامی، رئیس هیئت مدیره نصر تهران رسیده منتشر شد که او از وزیر ارتباطات خواستار اعلام شرایط دسترسی به اینترنت بدون محدودیت، به منظور اطلاع‌رسانی به اعضای سازمان خود شده است. 

در این نامه اسلامی با ایجاد محدودیت‌های اعلام شده روی اینترنت مخالفت کرده و آن را به ضرر کسب‌وکارها دانسته، اما گفته است از آنجا که این سازمان در قبال اعضای خود باید پاسخگو است «میزان و شرایط دسترسی به اینترنت بدون محدودیت را به منظور اطلاع‌رسانی به اعضا» از سمت وزارت ارتباطات به این سازمان اعلام شود.

انتشار همین خبر کافی بود تا مخالفت سازمان نصر در مورد اینترنت طبقاتی زیر سوال قرار بگیرد. برخی مدیران و فعالان اینترنتی در توییتر و گروه‌های تلگرامی، نصر تهران را متهم به درویی کرده و اعلام کردند که در حالی که این سازمان در ظاهر با اینترنت طبقاتی مخالف است در پشت پرده از وزارت ارتباطات پیگیر اینترنت طبقاتی است. 

به دنبال بالا گرفتن این اعتراض‌ها ساعاتی پیش نصر تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این نامه مورد تایید سازمان نظام صنفی رایانه‌‎ای استان تهران نیست.

دقایقی پیش هم این سازمان با انتشار نامه‌ای در سایت خود اعلام کرد که نصر تهران پیگیر در مورد شفاف‌سازی دسترسی به اینترنت بدون فیلتر است. 

در این نامه تاکید شده که سازمان، مخالف محدودیت‌های اعمال شده چند ماه اخیر است و آن را به نفع کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نمی‌داند. به باور این سازمان بهم خوردن بی‌طرفی شبکه و وجود سطوح دسترسی مختلف کسب‌وکارها به اینترنت، برهم زننده تعادل بازار است. 

در همین راستا سازمان اعلام کرده که حق اعضای خود می‌داند که اطلاعات دقیقی در مورد اینترنت بدون محدودیت داشته باشد تا بتواند براساس آن برنامه‌ریزی‌های لازم برای کسب‌وکار خود انجام دهد.

در پایان این نامه حسین اسلامی به عنوان رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران از عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات خواسته است تا در مورد «صحت وجود یا عدم وجود چنین رویه‌ای اعلام نظر کرده و در صورت تایید، دستور داده شود تا لیست شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که دارای این دسترسی هستند، به این سازمان اعلام شود.»

تازه ترین ها
حمله
1405/04/23 - 09:17- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین اپراتور تاکسی ژاپن

بزرگ‌ترین اپراتور تاکسی ژاپن پس از حمله سایبری، سیستم‌های خود را خاموش کرد.

وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.