about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سازمان روسکام نادزور از فیس بوک درخواست کرد محدودیت دسترسی به محتوای رسانه راشا تودی را بردارد. 

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ سازمان روسکام نادزور از فیس بوک درخواست کرد محدودیت‌هایی را که علیه طرح آموزشی و روشنگری خبرگزاری راشاتودی اعمال کرده بردارد. 

به گفته مقامات این سازمان، اقدامات مدیریت این شبکه اجتماعی آمریکایی اصول بنیادین انتشار آزاد اطلاعات و دسترسی بلامانع به آن را نقض کرده و سانسور محتوای رسانه‌های جمعی روسیه به‌حساب می‌آید. 

طرح آموزشی راشاتودی که فیس بوک دسترسی به آن را محدود کرده است ،Redfish نام دارد. پس‌ازاینکه این طرح محتوایی در مورد رویدادهای مهم جنگ جهانی دوم منتشر کرد، فیس بوک دسترسی به آن را مسدود کرده است. 

روسکام نادزور درخواست کرده است تمام محدودیت‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن برداشته شوند و توضیحاتی در مورد دلایل مسدودسازی اکانت ارائه شود.

بر طبق قوانین روسیه، نادیده گرفته شدن هشدارهای نقض حقوق شهروندان روسیه در اینترنت از سوی مالکان منابع اینترنتی اعم از سانسور رسانه‌های روسیه، مشمول جریمه 1 میلیون روبلی می‌شود. امتناع مجدد از اجرای الزامات نیز شامل جریمه 3 میلیون روبلی می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.