about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

دانش آموزان آمریکایی؛ مبارزان سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ برایسون پاین (Bryson Payne)، مدیر طرحی به نام آموزش مبارزان سایبری، از آموزش فنون مختلف سایبری به دانش آموزان در ایام تعطیلات تابستانی و در خلال طرح مذکور خبر داد.
قرار است تا این دانش آموزان، اصول و فنون ابتدایی سایبری را در این دو هفته فرابگیرند و با برخی تهدیدات عمومی این حوزه آشنا شوند. مشارکت دانش آموزان در این برنامه، برای آن‌ها رایگان است و آژانس امنیت ملی آمریکا و بنیاد علوم ملی GenCyber، هزینه 88 هزار دلاری آن را تأمین کرده‌اند.
این اولین بار نیست که یکی از مراکز دولتی آمریکایی، اقدام به برگزاری طرح‌های آموزشی در مدارس پایه این کشور و در زمینه علوم سایبری می‌کند. آمریکایی‌ها، ضرورت القای تفکر امنیت محور را، یکی از اصول ابتدایی از همان سال‌های اولیه آموزش در مدارس می‌دانند و برای آن برنامه‌ریزی کرده‌اند. قطعاً، چنین دانش‌آموزانی، خواسته یا ناخواسته، در دوران دانشجویی و آغاز فعالیت در مراکز دولتی و خصوصی، رعایت مسائل امنیتی را به‌صورت ناخودآگاه جزئی از وظایف روزانه خود می‌دانند و همین موضوع سبب خواهد شد تا میزان حملات سایبری که بر اساس اشتباهات فردی صورت می‌پذیرد به طرز شگفتی کاهش پیدا کند.
لازم به ذکر است که شرکت‌های امنیتی، همواره اشتباهات فردی را یکی از اصلی‌ترین علل بروز حملات سایبری عنوان می‌کنند و آمریکایی‌ها امیدوارند با این کار، از این اشتباهات بکاهند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.