about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دانشگاه دفاع تایوان هک شد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ دانشگاه دفاع ملی تایوان (NDU) تأیید کرد، سیستم‌های این مرکز در ماه ژوئیه، مورد حمله قرار گرفته و اطلاعات محرمانه‌ی آن، به سرقت رفته است.
به ادعای مسئولان این دانشگاه، شبکه‌ی آکادمیک این مرکز هک شده، اما تنها اطلاعات تحقیقاتی غیر محرمانه به سرقت رفته است.
این در حالی است که این دانشگاه در گزارش خود به رسانه‌ها اعلام کرد، چندین واحد از دانشگاه شامل برنامه‌ی آموزشی «ارتش آزادی مردم چین» (PLA)، ماه گذشته مورد حمله قرار گرفته است.
طبق این گزارش، اطلاعات به سرقت رفته شامل اطلاعات مدیریتی، اطلاعات فردی دانشجویان و مواد تحقیقاتی مهم بوده است. البته، ادعا شده که هنوز کارشناسان در حال بررسی میزان خسارت وارد شده و اطلاعات به سرقت رفته، هستند.
در همین حال، روزنامه یونایتد ایوینیگ (The United Evening News)، ادعا می‌کند، رد پای چین در این حمله شناسایی شده است، اما تحقیقات در مورد وابستگی هکرها به دولت چین، ادامه دارد.
همچنین، گزارش‌ها دیگر حاکی از آن هستند که دولت تایوان قصد دارد با استفاده از سربازان سایبری خود، به ارتقا امنیت سایبری سازمان‌های این کشور، کمک کند.
اگرچه این اولین باری است که به دانشگاه دفاع این کشور حمله شده، سرقت اطلاعات از سازمان‌های دولتی دیگر در این کشور نیز قبلا گزارش شده بود.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.