about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سال‌هاست که پرینترهای سه بعدی به فناوری مفیدی برای ایجاد همه چیز از مدل‌های ترن هوایی گرفته تا خانه‌ها تبدیل شده‌اند؛ اما محققان اکنون به چاپ غذا با استفاده از آن ها روی آورده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از تک اکسپلور، پرینتر های سه بعدی اکنون برای تهیه غذا مورد استفاده قرار می گیرند.

استفاده از پرینترهای سه بعدی می تواند برای کسانی که از دیسفاژی یا مشکل در بلع رنج می برند نیز مفید باشد. افراد مبتلا به این مشکل اغلب به غذاهای نرم و مرطوب مانند ماست یا میوه ها و سبزیجات له شده متکی هستند. شاید این غذاهای بی شکل اشتها آور نباشند. با چاپگر مواد غذایی سه بعدی، می توان شکل و جذابیت بصری را بازگرداند. به عنوان مثال، یک هویج پوره شده را می توان دوباره به شکل هویجی معمولی درآورد.

علاوه بر این، شاید از چاپگرهای مواد غذایی سه بعدی برای زمان جنگ یا قحطی استفاده شوند. غذاهای کم‌آب را می‌توان با افزودن آب به حالت اولیه خود بازگرداند و با پرینت سه‌بعدی به طرحی تبدیل شود که جذابیت میان‌وعده یا وعده غذایی را احیا کند.

چاپگرهای سه بعدی مواد غذایی همچنین به افراد این امکان را می دهند که ماده غذایی دلخواه را برای خوردن انتخاب کنند.

زاینت باز یکی از محققان این طرح گفت که این یافته می تواند راهی عالی برای والدین باشد تا اطمینان حاصل کنند که فرزندانشان مواد مغذی لازم را از میوه ها و سبزیجات دریافت می کنند. با چاپگر سه بعدی غذا، افراد کنترل بیشتری بر ضایعات مواد غذایی خود دارند.

غذاهای چسبناک باقیمانده را می توان در چاپگر مواد غذایی سه بعدی قرار داد تا شکل جدیدی بگیرند و جذاب تر به نظر برسند. باقی مانده غذا را می توان به صورت ظروف غذاخوری نیز چاپ کرد. مانند کاسه ای از جنس نان یا یک ماده چسبناک مانند پوره سیب زمینی را می توان به شکل فنجان درآورد سپس آن را پخته و برای سرو غذا استفاده کرد.

از طرفی داشتن ظروف خوراکی، نیاز به شستن ظروف را از بین می برد، که در نتیجه منجر به مصرف کمتر یا هدر رفتن آب می شود.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.