about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

خیز سایبری دیگر از ناتو

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نیاز به همکاری بین‌الملل درزمینه‌ی آموزش متخصصان دفاع سایبری امری بود که رئیس بخشی از نیروهای دفاعی فنلاند، دریاسالار کاری جوهانی تاکانن (Kari Juhani Takanen)، طی بازدید اخیر خود از مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبر ناتو واقع در استونی، بر آن تأکید کرد.
وی طی سخنانی اعلام کرد که فنلاند در حال ارتقاء ظرفیت دفاع سایبری خود است و به بهترین متخصصان در این زمینه نیازمند است و همکاری بین‌المللی در این زمینه امری ضروری است.
تاکانن در تکرار اظهارات اخیر مقامات ناتو مبنی بر تقویت تسلیحات سایبری، افزود: تهدیداتی بالقوه در فضای مجازی وجود دارد و این فضا در حال تبدیل شدن به یک میدان جنگ جدید است. این بدان معناست که کشورها باید بر مسائل عملیاتی در فضای دیجیتال تمرکز کنند و قوانین به تناسب رویدادها در این زمینه بروز شوند.
مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبر ناتو (NATO CCD COE) به‌عنوان یک مرکز دانش‌بنیان رسمی است که شامل اتاق فکر و امکانات آموزشی می‌شود که بر تحقیقات کاربردی، توسعه بین‌رشته‌ای و آموزش در زمینه‌ی امنیت سایبری تمرکز دارد.
ماه گذشته، پیش از تصمیم ناتو مبنی بر طبقه‌بندی فضای مجازی در زمره‌ی عرصه‌های جنگ، سیاست سایبری جدیدی توسط ناتو منتشر شد که بر نیاز کشورهای ناتو به توسعه طیف گسترده‌ای از قابلیت‌های نظامی در فضای مجازی برای دفاع از اتحاد و منافع آن تأکید داشت.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.