about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

خلاصه مقالات اجلاس ACSC (بخش دوم)

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ در اجلاس ACSC که در استرالیا برگزار شد، چهره‌های بسیاری از سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های خصوصی از سراسر جهان حضور داشته و به سخنرانی پرداختند که در ادامه به طور خلاصه به برخی محورهای مهم این اجلاس اشاره می‌کنیم:

چالش امنیت سایبری از اینترنت اشیا تا شهرهای اینترنتی

ایلیاس چانتزوس (Ilias Chantzos)، شرکت سیمنتک
جهان در حال نوآوری با سرعتی بیشتر از تصور ماست. یک بودجه 1.1 میلیارد دلاری در دستور کار دولت استرالیا قرار دارد تا در زمینه‌های کشاورزی رباتیک، شتاب دادن به بازار دیجیتال و بهینه‌سازی فضای ابری به نوآوری بپردازند.
با توسعه زیرساخت‌های اینترنتی و ظهور شهرهای اینترنتی، اینترنت اشیا و صنعت فناوری های پوشیدنی، تعداد کاربران متصل به اینترنت از 5 میلیارد نفر هم می‌گذرد و طی 5 سال آینده به 50 میلیارد دستگاه خواهد رسید. این امر باعث بروز خطرهای بیشتری برای امنیت سایبری خواهد شد. این توسعه روزافزون به معنای سطح حملات گسترده‌تر و در بسیاری موارد سخت شدن تعریف راه‌حل‌های امنیتی و مدیریت آن است.
چانتزوس عنوان کرد که در جهان این‌چنین متصل به اینترنت که بسیاری از جایگاه‌های آن در فضای ابری قرار دارد و از طرف دیگر زنجیره تأمین و عملیات کسب‌وکار از طریق فناوری به هم متصل هستند، نمی‌توان بدون به خطر انداختن کسب‌وکار به جریان اقتصاد جهانی متصل شد.


آیا امنیت سایبری به دومین علم بزرگ تبدیل می‌شود؟
جکی کرایگ (Jackie Craig)، گروه علوم و فناوری دفاعی
علم بزرگ در زمان جنگ جهانی دوم به وجود آمد زمانی که در برخی مناطق پژوهش‌های علمی تکامل‌یافته‌ای انجام شد تا به پروژه‌های بزرگ تبدیل شوند. این پروژه‌ها به‌طورکلی از طرف دولت‌ها یا نهادهای بین‌المللی تأمین مالی می‌شوند و معمولاً به‌طور بین‌المللی و ازنظر توزیع جغرافیایی به‌طور گسترده انجام می‌شود. پیشرفت‌های اخیر علم نشان‌دهنده موفقیت‌های علم بزرگ در مقابله با چالش‌های مهم در جهان بوده است. با توجه به چالشی شدن بحث امنیت سایبری در جهان این امکان وجود دارد که این حوزه به‌عنوان دومین علم بزرگ شناخته شود چراکه برای مقابله با این تهدید دولت‌ها به همکاری باهم روی آورده‌اند.


ارائه استراتژی امنیت سایبری استرالیا: از دید هیئت مشورتی مستقل
دکتر توبیاس فیکین (Tobias Feakin)، موسسه سیاست راهبردی استرالیا
در پی انتشار راهبرد امنیت سایبری استرالیا، قدم بعدی چه خواهد بود تا ضمانتی برای اجرای مؤثر این راهبردها باشد؟ دکتر فیکین به چگونگی تعامل دولت و بخش خصوصی در اولین راهبرد امنیتی استرالیا از سال 2009 پرداخته است. در این مقاله به این موضوع پرداخته‌شده است که طرح جدید چه معنایی برای بخش خصوصی و کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک دارد و فرصت‌های تعامل آن‌ها چه خواهد بود. با به هم پیوستن اهداف راهبردهای بین‌المللی امنیت سایبری با پروژه‌های امنیت سایبری حوزه آسیا و اقیانوسیه، محقق به گام‌های عملی استرالیا برای ساخت امنیت و آزادی آنلاین اشاره‌کرده است.

این خبر در حال تکمیل شدن است.

بخش اول خبر

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.