about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده اعلام کرد مؤسسات مالی این کشور 1.2 میلیارد دلار خسارت باج افزاری در سال 2021 گزارش کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مؤسسات مالی ایالات‌متحده یک رکورد را برای حملات سایبری و خسارت‌های باج افزاری در سال 2021 گزارش کردند. حملاتی که آمریکایی‌ها مدعی هستند بیشتر از جانب روسیه بوده است. درمجموع، هزینه حوادث گزارش‌شده در سال گذشته تحت قانون رازداری بانکی از 416 میلیون دلار در سال 2020 به 1.2 میلیارد دلار در سال 2021 افزایش یافت.

در سال 2021 بالغ‌بر 1489 حادثه گزارش شد که در مقایسه با 487 مورد در سال 2020 افزایش چشمگیری را نشان می‌دهد ضمن آنکه محققان گزارش داده‌اند که باج افزار همچنان مهم‌ترین تهدید برای بخش‌های زیرساختی و حیاتی ایالات‌متحده، مشاغل و مردم این کشور است. این داده‌ها روز سه‌شنبه توسط شبکه اجرای جرائم مالی وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده (FinCEN) منتشر شد.

نویسندگان این گزارش نوشتند:

در دو سال گذشته، بازیگران باج افزارها از یک رویکرد فرصت‌طلبی با حجم بالا به روش‌شناسی انتخابی‌تر در انتخاب قربانیان، هدف قرار دادن شرکت‌های بزرگ‌تر و درخواست پرداخت های بزرگ‌تر برای به حداکثر رساندن بازده سرمایه‌شان تغییر رویکرد داده‌اند.

محققان آمریکایی مدعی هستند که هر پنج گونه برتر حملات با روسیه ارتباط دارند و تقریباً 70 درصد حوادث با روسیه، نمایندگان این کشور یا افرادی که از طرف روسیه عمل می‌کنند ارتباط داشتند.

تعداد حوادث در نیمه دوم سال 2021 به‌طور چشمگیری افزایش یافت و به 793 حمله پس از 1 ژوئیه رسید.

انتشار این گزارش هم‌زمان بود با اجلاس جهانی با حضور نمایندگان بیش از 30 کشور در کاخ سفید در این هفته برای رسیدگی به باج افزارها تا آمریکا خود را به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین قربانیان حملات سایبری معرفی کند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.