about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

قطعی اینترنت در هند تا کنون بیش از 3 میلیارد دلار خسارت به بار آورده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به دنبال اعتراضات مردم هند نسبت به قوانین جدید شهروندی این کشور، دولت تصمیم گرفت دسترسی به اینترنت را در 22 منطقه قطع کند. این کار هزینه های کسب و کار در هند را تا حد زیادی افزایش داده است.

با توجه به گزارش فرستپوینت (Firstpost)، اپراتورهای تلفن همراه به طور متوسط به ازای هر یک از 22 منطقه ای که در آن خدمات ارائه می دهند، در هر 3 ساعت یک میلیون دلارضرر می کنند. گروه صنعت مخابرات که با نام «انجمن اپراتور سلولی هند» (COAI) شناخته می شود، تخمین زده است، همه کسب و کارهایی که در نواحی بالا فعالیت می کنند، در مدت زمان مشابه، حدود 500 هزار دلار از دست می دهند.

از طرفی مطالعات صورت گرفته توسط اندیشکده شورای تحقیقات هند در رابطه با مسائل اقتصاد بین المللی (ICRIER) در سال 2018 نشان داد که قطعی اینترنت در بازه زمانی 2012 تا 2017، حدود 3.04 میلیارد دلار هزینه برای هند به دنبال داشته است.

از سال 2014 تا کنون دولت هند بیش از 350 مرتبه دسترسی به اینترنت را در سرتاسر کشور قطع کرده است. طولانی ترین مدت زمان قطعی اینترنت در این مدت به 135 روز می رسد که در ایالت جامو و کشمیر اعمال شده و همچنان ادامه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.