about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

باج افزارها طی یک سال گذشته خسارت سنگینی در سراسر دنیا به بار آورده‌اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی در گزارشی تازه از خسارت سنگین حملات باج افزاری به شرکت‌ها و سازمان‌های سراسر دنیا خبر دادند.  

بنا برگزارش این شرکت، از نیمه دوم سال 2019 تاکنون میزان خسارتی که باج افزارها در سراسر دنیا به بار آورده‌اند بیش از یک میلیارد دلار برآورد شده است. 

در گزارش گروپ آی‌بی آمده است:

از اواخر سال 2019 تاکنون موج جدیدی از حملات باج افزاری شکل گرفته و اکثر باج افزارها روی حمله به شرکت‌های دولتی و تجاری متمرکز شده‌اند. طی یک سال گذشته بیش از 500 حمله باج افزاری به شرکت‌های 45 کشور دنیا ثبت شده است. بنابر برآورد Group-IB پایین‌ترین میزان خسارت ناشی از فعالیت‌ این برنامه‌ها بیش از 1 میلیارد دلار بوده است. خسارت واقعی باج افزارها بسیار بیشتر از این مقدار است، چراکه شرکت‌های قربانی اغلب ترجیح می‌دهند باج درخواستی را پرداخت کرده و در مورد حادثه سکوت کنند، یا اینکه حمله با انتشار داده‌های شبکه قربانی همراه نبوده است.  

نزدیک به 60% از اهداف مهاجمان در آمریکا، 20% در کشورهای اروپایی، 7% در آسیا واقع‌شده‌اند. بیشترین قربانیان طی یک سال گذشته در بخش تولید، خرده‌فروشی، مؤسسات دولتی و بهداشت ثبت‌شده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
نشت
1405/05/17 - 10:51- جرم سایبری

نشت داده‌های ۳.۸ میلیون نفر در شرکت نرم‌افزاری آمریکایی

نقض امنیتی در شرکت نرم‌افزاری مراقبت‌های بهداشتی «Unlimited Technology Systems»، ۳.۸ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داد.

گسترش
1405/05/17 - 09:30- آسیا

گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در قطر

آژانس ملی امنیت سایبری قطر از گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در این کشور خبر داد.

حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.