about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

خرید 3.7 میلیارد دلاری سیسکو

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ صرف چنین هزینه‌ای توسط سیسکو نشان می‌دهد این شرکت به دنبال تغییر استراتژی کاری و حرفه‌ای خود است و قصد دارد ازاین‌پس به‌جای تمرکز صرف بر تولید سخت‌افزار در حوزه نرم‌افزار هم فعالیت کند.
از راه رسیدن خدمات کلود می‌تواند آینده شرکت‌هایی مانند سیسکو را تهدید کند و لذا این شرکت‌ها مجبور هستند فعالیت جدی خود در چنین حوزه‌هایی را نیز آغاز کنند.
پیش‌ازاین اچ‌پی هم از طرف هزینه 650 میلیون دلاری برای خرید شرکت نوپای SimpliVity که در حوزه نرم‌افزار فعال است خبر داده بود.
خرید شرکت‌های نوپای آمریکایی توسط شرکت‌های قدیمی‌تر فناوری این کشور بی‌ارتباط با تهدیدهای ترامپ نیز نیست. وی از غول‌های فناوری خواسته تا در داخل امریکا سرمایه‌گذاری کنند و سرمایه‌های خود را از خاک ایالات‌متحده خارج نکنند. این شرکت‌ها هم به همین منظور برای دسترسی به فناوری‌های جدید به کمک شرکت‌های نوپای داخل امریکا چشم دوخته‌اند.
AppDynamics سازنده نرم‌افزارهای مدیریت و تحلیل برنامه‌های کاربردی است و هم‌اکنون حدود 2000 مشتری دارد که ازجمله آن‌ها می‌توان به NASDAQ Inc،  Nike و خود سیسکو اشاره کرد.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/28 - 13:53- هوش مصنوعي

هشدار دبیرکل سازمان ملل علیه قدرت متمرکز هوش مصنوعی

گوترش اعلام کرد که هوش مصنوعی باید توسط تمام بشریت شکل بگیرد، نه توسط تعداد انگشت‌شماری از کشورها یا شرکت‌ها.

همکاری
1405/04/28 - 13:23- هوش مصنوعي

همکاری ویزا و بلاکچین آرتمیس در زمینه هوش مصنوعی

شرکت ویزا و شرکت بلاکچین آرتمیس، چگونگی شروع پرداخت‌ها توسط عوامل هوش مصنوعی را بررسی کردند.

تقویت
1405/04/28 - 12:44- هوش مصنوعي

تقویت استراتژی پذیرش هوش مصنوعی در هنگ کنگ

هنگ کنگ باید از تجربیات سنگاپور و بریتانیا برای تسریع و تقویت استراتژی پذیرش هوش مصنوعی بهره ببرد.