about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نیروی زمینی آمریکا برای ارتقاء قابلیت تحلیل داده‌های خود، دو ابررایانه جدید خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروی زمینی امریکا با خرید دو ابررایانه جدید قصد دارد توانمندی‌های خود در زمینه تحلیل داده‌ها را ارتقاء دهد.

طبق گزارش وزارت دفاع آمریکا، نیروی زمینی این کشور قرداد 32 میلیون دلاری با یک شرکت زیرساخت به نام لیکید (Liqid) منعقد کرد. بر اساس این قرارداد رایانه‌های یادشده در مرکز تحقیقات نیروی زمینی آمریکا در مریلند راه‌اندازی خواهند شد.

مَت گاس (Matt Goss) رئیس مرکز فوق خاطرنشان کرد:

دفاتر خدماتی نیروهای مسلح پیش‌تر برای مدل‌سازی درخواست کمک می‌کردند؛ اما اخیراً درخواست‌ها از این مرکز برای خدمات تحلیل داده‌ها افزایش‌یافته است.

گاس طی مصاحبه‌ای اعلام کرد:

برنامه نوسازی محاسبات با کارایی بالا یا (HPCMP) مبتنی بر مدل‌سازی برگرفته از علم فیزیک است که در طراحی سلاح‌ها کاربرد دارد و در حال حاضر افراد زیادی بر استفاده از این برنامه متمرکز هستند. به علت حجم بالای کار، کار کردن با اکسل (Excel) و روش‌های قدیمی 20 ساله دیگر کارآمد نیست. برنامه یادشده قابلیت محاسبات پیشرفته را در اختیار بخش‌های تحقیق، توسعه، آزمایش و ارزیابی وزارت دفاع قرار می‌دهد.

مَت گاس در ادامه اظهار داشت:

خرید این دو ابررایانه قابلیت محاسبه برنامه فوق را 15 پتافلاپ (petaFLOP) افزایش می‌دهد. قابلیت پردازش این برنامه در حال حاضر و درمجموع 82 پتافلاپ است. به معنای واقعی کلمه برخی فناوری‌های نوینِ صنعت در این رایانه‌ها گنجانده‌شده‌اند.

 وی همچنین گفت، تقاضا برای این قابلیت‌های جدید بالا بود؛ اما اشاره‌ای به پروژه‌هایی که نیازمند این قابلیت‌ها بودند نکرد. قابلیت‌های جدید به برنامه نوسازی محاسبات با کارایی بالا اجازه می‌دهد حجم کار خود را افزایش دهد.

توماس کندال (Thomas Kendall) مشاور مرکز تحقیقات نیروی زمینی آمریکا در مورد این دو ابررایانه ابراز داشت:

این دستگاه‌ها علاوه بر توانایی مدل‌سازی مبتنی بر فیزیک، توانایی قابل‌توجهی در برنامه‌های هوش مصنوعی و برنامه‌های یادگیری ماشینی دارند. این ابررایانه‌ها اواسط سال 2021 آماده بهره‌برداری خواهند شد.

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.