about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

خریدی عظیم در تاریخ مایکروسافت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شبکه اجتماعی لینکدین، یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های اجتماعی، مخصوص متخصصان و صاحبان مشاغل است که این افراد در آن به ارتباط با یکدیگر در بازار صنعت می‌پردازند. حال در جدیدترین خبر، مایکروسافت اعلام کرده است که در حال خرید این شبکه اجتماعی، با قراردادی به ارزش 26.2 میلیارد دلار (18.5 میلیارد پوند) است. تنها چند ساعت بعد از انتشار این خبر، ارزش سهام لینکدین، 50 درصد افزایش یافت.
در بیانیه مشترکی که توسط دو شرکت منتشر شد، بر این نکته تأکید شده است که جف وینر (Jeff Weiner)، مدیر لینکدین، همچنان در سمت خود باقی خواهد ماند، با این تفاوت که باید گزارش عملکرد شرکت را به ساتیا نادلا ارائه کند.
نادلا در صحبت‌هایی دراین‌باره گفت: «لینکدین، شبکه بزرگ و فوق‌العاده‌ای از صنایع را در ارتباط با حرفه‌ای‌های جهان، ایجاد کرده است.»
در ادامه صحبت‌های او آمده است: «ما در کنار یکدیگر، ما می‌توانیم سرعت رشد لینکدن را افزایش دهیم. ما در تلاش هستیم تا هر فرد و سازمانی در کره زمین را قدرتمند کنیم.»

 

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.