about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

این شرکت پس از ضررهای فراوان سرانجام تصمیم به خروج از این حوزه‌ی رقابتی گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ ال‌جی به‌تازگی اعلام کرد که واحد تجاری تلفن همراه خود را در سراسر جهان تعطیل می‌کند و بدین ترتیب دوران طلایی تلفن‌های منحصربه‌فرد کره جنوبی به پایان رسید.

تصمیم این شرکت امروز صبح توسط هیئت‌مدیره تصویب شد. این شرکت فناوری کره‌ای گفت که قصد دارد روی بخش‌های دیگر مانند قطعات خودروهای الکتریکی، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی تمرکز کند.

تصمیم راهبردی ال‌جی جهت خروج از بخش فوق‌العاده رقابتی تلفن همراه، شرکت را قادر می‌سازد تا در منابع زمینه‌های در حال رشد مانند قطعات خودروهای الکتریکی، دستگاه‌های متصل شونده، ابزار هوشمند خانگی، رباتیک و هوش مصنوعی و راه‌حل‌های کسب‌وکار و همچنین پلتفرم‌ها و خدمات تمرکز کند.

شرکت ال‌جی تضمین کرد که تعمیرات و حمایت‌های نرم‌افزاری را برای دارندگان گوشی‌های موجود ارائه می‌دهد بااین‌حال اعتبار این پشتیبانی ممکن است از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت باشد.

درحالی‌که این شرکت تلفن‌های جالبی تولید کرده است تجارت آن بیست‌وسه ماه متوالی ضرر داشته است. گزارشی اعلام کرد که ضرر مالی در این بازه زمانی 5 تریلیون وون (چهار و نیم میلیارد دلار) است.

مدتی بود که شایعاتی مربوط به خروج ال‌جی از بازار تلفن‌های همراه به گوش می‌خورد. این شرکت رسانه‌ای کره‌ای در ماه ژانویه گزارش کرد که قصد دارد بخش تلفن‌های هوشمند خود را به یک مجتمع ویتنامی به نام VinGroup بفروشد. بااین‌حال ظاهراً این معامله به شکست انجامید.

ال‌جی با اولین دستگاه خود به نام LG Eve که در سال 2009 ارائه شد یکی از اولین دستگاه‌های با سیستم‌عامل اندروید بود. در طول سال‌ها این شرکت توجهات زیادی را به سری V و G گوشی‌های خود جلب کرد اما تا قادر به فروش دستگاه‌های زیاد جهت حفظ پایداری و سودآور بودن خود نبود.

دو دنبال کننده ابتدایی دیگر اندروید یعنی HTC و سونی هرساله مدل‌های کمتری را ارائه می‌کنند و تعجب‌آور نخواهد بود اگر این دو نیز اعلام کنند که از ساخت گوشی‌های هوشمند منصرف شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.