about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

خبرهای تازه از رایانه سرفیس بوک 2 مایکروسافت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این رایانه هیبریدی که Surface Book 2 نام دارد با تغییر طراحی و استفاده از پردازنده‌های قدرتمند Kaby Lake اینتل در اواخر سال 2017 در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
ارتقای عملکرد باتری و افزایش سرعت پردازنده ازجمله مهم‌ترین مزایای رایانه هیبریدی Surface Book 2 خواهد بود. به‌گونه‌ای که عمر این رایانه به 16 ساعت می‌رسد. نمایشگر 13.5 اینچی PixelSense، دو پورت USB 3.0، حافظه افزودنی اس دی، جک هدفون و ارتقای عملکرد گرافیکی ازجمله مزایای این محصول است. رایانه مذکور قادر به پخش ویدئوهای فوق دقیق 4K و تصاویر سه‌بعدی نیز خواهد بود.
لپ‌تاپ جدید دیگر مایکروسافت Surface Book i7 است که دارای نمایشگر 13.5 اینچی PixelSense با دقت 3000 در 2000، نمایشگر لمسی باقابلیت پشتیبانی از 10 تماس در آن واحد، دوربین 8 مگاپیکسلی، دو پرت USB 3.0، جک هدفون و قلم هوشمند است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.