about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله گسترده DDoS به یک بانک اروپایی

یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های اروپایی هدف حملات DDoS قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت آکامای (Akamai) که در حوزه امنیت سایبری و شبکه تحویل محتوا و خدمات ابری فعالیت می‌کند در گزارشی از یکی از بزرگ‌ترین حملات دیداس (DDoS) خبرداد. 

 طبق گزارش این شرکت، یکی از بزرگ‌ترین بانک‌هایی اروپایی که نامش فاش نشده است هدف یکی از بزرگ‌ترین حملات دیداس قرارگرفته است. قدرت این حمله 418 گیگابایت بر ثانیه و نرخ ارسال بسته‌های آن 809 میلیون بسته بر ثانیه بوده است. 

به گفته کارشناسان آکامای، این حمله 10 دقیقه به طول انجامیده و طی چندین ثانیه سطح ترافیک به 418 گیگابایت بر ثانیه و طی چند دقیقه به نقطه پیک خود 809 میلیون بسته بر ثانیه رسیده است. 

بنا برگزارش آکامای، مهاجمان در عملیات خود از بات‌نت جدیدی استفاده کرده‌اند، چراکه آدرس‌های آی‌پی زیادی در حمله دخیل بوده و در هر دقیقه به  600 برابر نیز رسیده‌اند. حدود 96 درصد از آدرس‌های آی‌پی، ناشناس بوده و برای نخستین بار مشاهده‌شده‌اند. 

این حمله رکورد جدیدی در حملات دیداس نوع بسته بر ثانیه بوده است، حمله قبلی 385 میلیون بسته بر ثانیه بوده است. 

حملات دیداس اندازه‌گیری‌های مختلفی دارند که عبارت‌اند از: بیت بر ثانیه (BPS)، بسته بر ثانیه (PPS) و درخواست بر ثانیه (RPS). 

حملاتی که هدف آن‌ها اشباع پهنای باند است، با بیت برثانیه، حملاتی که روی تجهیزات ارتباطی، اپلیکیشن‌های دیتاسنترها و فضای ابری متمرکزشده، با بسته بر ثانیه و حملاتی نیز که روی سرورهای لبه متمرکز هستند با درخواست بر ثانیه اندازه‌گیری می‌شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.