about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرها به ۴۰ کشور جهان

 

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ این بدافزار خود را در حافظه رایانه‌های قربانی مخفی می‌کند و لذا هیچ ردی از خود بر جای نمی‌گذارد. همین مسئله موجب می‌شود تا ردگیری بدافزار یادشده بسیار دشوار شود.

یکی از ویژگی‌های این بدافزار آن است که بعد از راه‌اندازی مجدد رایانه‌ها به‌طور کامل از روی سیستم‌ها پاک‌شده و هیچ ردی از خود برجای نمی‌گذارد.
تابه‌حال شبکه‌های رایانه‌ای و سیستم‌های کاری بیش از 140 بانک، سازمان دولتی و شرکت مخابراتی از 40 کشور جهان به همین شیوه موردحمله قرارگرفته‌اند و بررسی‌های موسسه امنیتی کسپرسکی نشان می‌دهد که این بدافزار پیچیده توسط مهاجمانی که مورد پشتیبانی یک دولت هستند طراحی‌شده و به کار گرفته‌شده است.
یکی از کشورهای اصلی هدف این حملات آمریکاست که 21 حمله بدافزاری مخفی به آن صورت گرفته است. 10 حمله هم فرانسه و 9 حمله اکوادور را هدف گرفته است. 8 حمله‌بر ضد کنیا و هفت حمله هم علیه انگلیس و روسیه انجام‌شده است. با توجه به ماهیت پنهان‌کار این بدافزار هنوز رقم خسارات ناشی از حملات آن مشخص نیست.

 

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.