about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله فیشینگ با طعم اتریوم

بعد از بزرگ ترین سرقت ارز دیجیتالی که در هفته گذشته صورت گرفت، این بار شاهد سرقت دوباره ارز های دیجیتالی هستیم.


به گزارش کار گروه امنیت سایبربان به نقل از هک‌رید؛ سرقت ارز های دیجیتالی به یکی از اولویت ها برای هکر ها تبدیل شده است. گسترش استفاده و سرمایه گذاری در حوزه ارزهای دیجیتالی موجب شده تا بسیاری از هکرها اقبال بیشتری برای انجام رفتارهای خراب کارانه در این حوزه داشته باشند.

در تازه ترین رخداد های صورت گرفته در زمینه سرقت بیت کوین شاهد هستیم که هکر ها با طراحی حمله فیشینگ موفق شدند 150.000 دلار ارز دیجیتالی اتریوم (Ethereum) سرقت کنند.

در بازه زمانی 26 الی 27 ژانویه بسیار از افراد ایمیلی دریافت کردند که در آن آمده بود در صورت نیاز به دریافت رویداد های کیف پول الکترونیکی خود از طریق لینک زیر نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایید. حال کاربران مطلع نیستند که این ایمیل که با ساختاری موجه برای آنها ارسال شده است یک حمله فیشینگ بوده و قصد سرقت اطلاعات کیف پول الکترونیکی افراد را داشته است.

حاصل این حمله فیشینگ این‌گونه رقم خورد که تنها با وارد شدن اطلاعات مربوط به 71 کاربر هکر ها توانستند 150.000 دلار اتریوم سرقت کنند.
 

Paragraphs
تازه ترین ها
حمله
1405/04/23 - 09:17- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین اپراتور تاکسی ژاپن

بزرگ‌ترین اپراتور تاکسی ژاپن پس از حمله سایبری، سیستم‌های خود را خاموش کرد.

وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.