about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری پشت نقاب هکرهای روس

کارشناسان امنیتی موج جدیدی از حملات سایبری را شناسایی کرده‌اند که در آن‌ها هویت گروه‌های هکری جعل می‌شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بر اساس تحقیقات جدید شرکت لینک 11 (Link11) و شرکت ردور (Radware)، فروشندگان فضای ابری ضد حملات اختلال سرویس توزیع‌شده (DDoS)، به‌تازگی یک گروه سایبری هویت گروه هکری فنسی بیر (Fancy Bear) را که به نفوذ به سیستم‌های کامپیوتری حزب دموکرات ایالات‌متحده آمریکا متهم شده بود، جعل کرده و علیه شرکت‌های مالی حملات دیداس تدارک می‌بیند. 

هکرهایی ناشناس در 29 دسامبر سال 2016، با استفاده از بدافزارها توانستند حزب ملی دموکرات آمریکا را در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هک کنند. وزارت امنیت داخلی آمریکا شواهدی مبنی بر دست داشتن روسیه در هک این حزب منتشر کرده و انگشت اتهام را به سمت گروه هکری فنسی بیر (Fancy Bear) گرفت.

به گفته دنیل اسمیت (Daniel Smith)، محقق شرکت ردور، مجرمان حملات نمایشی و چندوجهی دیداس را با ارسال ایمیل انجام داده و اقدام به دریافت باج می‌کنند. این‌گونه حملات نوعی هشدار محسوب گشته و قربانی را وادار به ارائه باج می‌کند.  

مهاجمان در حملات خود از ترکیب پروتکل‌های DNS، NTP، CLDAP، ARMS و WS-Discovery بهره گرفته و به سرورهایی که معمولاً از آن‌ها در برابر حملات دیداس محافظت نمی‌شود، حمله می‌کنند.  

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.