about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری جدید بر علیه بخش بیمه آمریکا

شرکت بیمه‌ای صلیب آبی پرمرا (Premera) در آمریکا، به‌تازگی مورد هجوم یک حمله هکری قرارگرفته و در طی این حمله، اطلاعات شخصی اعضا، کارکنان و سایر افرادی که با این شرکت قرارداد همکاری دارند به سرقت رفته است. این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرده که به کلیه اعضایی که اطلاعات شخصیشان در طی این حمله به سرقت رفته است، خدمات ویژه‌ای ارائه خواهد داد. در ادامه بیانیه آمده است درصورتی‌که اعضای این شرکت خدمات بیمه‌ای، نامه‌ای از طرف شرکت دریافت کنند، این بدان معنی است که اطلاعات شخصی آن‌ها در طی این حمله هکری، موردتهاجم قرارگرفته است و آن‌ها باید با شرکت در این رابطه همکاری‌های لازم را داشته باشند. همچنین شرکت صلیب آبی پرمرا هشدار داده است که اعضای این شرکت، به ایمیل‌های ارسالی یا تماس‌های تلفنی از طرف آن‌ها اعتماد نکنند. شرکت بیمه صلیب آبی پرمرا در آمریکا از سال 1933 در ایالت واشنگتن و از سال 1957 در ایالت آلاسکا مشغول فعالیت است.
این حمله در تاریخ 29 ژانویه امسال شناسایی‌شده است و مقامات فناوری اطلاعات این شرکت بیمه‌ای اعلام می‌کنند که اولین تهاجم توسط هکرها در 5 می سال 2014 آغازشده است. پلیس فدرال آمریکا، FBI در حال ردیابی عاملان احتمالی این حمله سایبری است.
در طی این حمله پیچیده سایبری، هکرها بانفوذ به شبکه فناوری اطلاعات این شرکت، توانستند اطلاعات حدود 11 میلیون مشتری را تحت تاثیر قراردهندکه این اطلاعات شامل نام اعضا، تاریخ تولد، اطلاعات حساب بانکی، آدرس ایمیل و اطلاعات پزشکی آن‌ها می‌شود.
نکته دیگر عدم حذف اطلاعات از سامانه‌های اطلاعات شرکت است. مسئولین این شرکت ادعا می‌کنند که تاکنون هیچ اطلاعاتی از سامانه اطلاعات شخصی شرکت حذف نشده است، همچنین هیچ اطلاعاتی در مورد سوءاستفاده هکرها از اطلاعات سرقت شده، به آن‌ها گزارش نشده است.
در پی بروز این اتفاق، مسئولین شرکت بیمه‌ای صلیب آبی پرمرا، اقدام به ارائه خدمات مختلفی برای حفاظت از آسیب دیدگان این واقعه کرده‌اند. آن‌ها در بیانیه‌ای اعلام کردند که به‌تمامی کسانی که اطلاعاتشان در این حمله موردتهاجم قرارگرفته است، دو سال خدمات رایگان نظارت و محافظت اطلاعات هویتی و شخصی ارائه می‌دهد. همچنین با راه‌اندازی یک شبکه تماس برای اعضای آن شرکت، آسیب دیدگان را در برقراری ارتباط با مسئولین شرکت یاری خواهند کرد.

 

تازه ترین ها
اخراج
1405/04/25 - 14:36- هوش مصنوعي

اخراج کارگران مِتا با استفاده از داده‌های مبتنی بر هوش مصنوعی

شرکت مِتا از داده‌های مبتنی بر هوش مصنوعی برای اخراج کارگران استفاده کرده است.

انتشار
1405/04/25 - 13:56- آسیب پذیری

انتشار ۶۲۲ وصله امنیتی در یک ماه توسط مایکروسافت

مایکروسافت در به‌روزرسانی امنیتی ماه ژوئیه خود رکورد تازه‌ای در برنامه Patch Tuesday ثبت کرد و برای ۶۲۲ آسیب‌پذیری امنیتی وصله منتشر نمود.

جریمه
1405/04/25 - 13:49- آمریکا

جریمه ۱۸ میلیون دلاری شرکت 23 اندمی

ائتلافی متشکل از دادستان‌های کل ۴۲ ایالت آمریکا اعلام کرد که با شرکت آزمایش ژنتیک 23 اندمی بر سر ضعف‌های امنیت سایبری که به افشای اطلاعات حدود ۶.۹ میلیون نفر منجر شد، به توافقی ۱۸ میلیون دلاری دست یافته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.