about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کمیسیون ملی اوراق بهادار آرژانتین (CNV) طعمه یک حمله سایبری شده است که گفته می شود توسط گروه بدنام باج افزار مدوسا انجام شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، هکرها باج هنگفتی به مبلغ 500 هزار دلار ظرف یک هفته مطالبه کرده و تهدید نموده اند که در غیر این صورت 1.5 ترابایت از اسناد و پایگاه‌های اطلاعاتی کمیسیون را منتشر خواهند کرد.

عملیات باج افزاری
عملیات باج افزاری مدوسا (Medusa)، بر اساس گزارش بلیپینگ کامپیوتر (Bleeping Computer)، فعالیت خود را در ژوئن 2021 آغاز کرده است.
با این حال، در سال 2023 شتاب قابل توجهی گرفته و قربانیان شرکت های بزرگ را در سراسر جهان با درخواست باج چند میلیون دلاری هدف قرار داده است.
گروه باج‌افزار در رشد اخیر خود، فعالیت خود را افزایش داده و یک «مدوسا بلاگ» راه‌اندازی می کند.
این پلتفرم برای افشای اطلاعات قربانیانی که از پرداخت باج امتناع کرده‌اند، استفاده می‌شود و در نتیجه توجه رسانه‌ها را به خود جلب می‌کند.

سرقت گسترده داده ها
در مورد کمیسیون ملی اوراق بهادار آرژانتین، گزارش شده است که این حمله باج افزاری بیش از 1.5 ترابایت از اسناد و پایگاه داده آن را در معرض خطر قرار داده است.
داده های در معرض خطر شامل پرونده ها و سوابق محرمانه می شود که به طور بالقوه می تواند بازارهای مالی آرژانتین را متزلزل کند. کمیسیون ملی اوراق بهادار آرژانتین هنوز بیانیه رسمی در مورد این سرقت منتشر نکرده است.

تهدید بی سابقه
این حادثه یک حمله مهم دیگر در لیست رو به رشد حملات سایبری مدوسا است.
شایان ذکر است که این گروه باج‌افزاری اخیراً مسئولیت حمله به منطقه مدارس دولتی مینیاپولیس را بر عهده گرفته و ویدیویی را به اشتراک گذاشته است که داده‌های سرقت شده را به نمایش می‌گذارد.
چشم‌انداز تهدیدات سایبری به سرعت در حال تکامل است و عملیات‌های باج‌افزاری مانند مدوسا تهدیدات بی‌سابقه‌ای را برای شرکت‌ها و نهادهای دولتی ایجاد می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.