about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به کارخانه تولید فولاد آلمان

حمله‌های سایبری می‌تواند خسارت‌های شدیدی را به زیرساخت‌های صنعتی و تولید وارد کند. محققان امنیتی یکی از این حمله‌های مهلک را به کارخانه تولید فولاد آلمان شناسایی کردند که خسارت شدیدی را به‌جای گذاشته است. بنا بر گزارش دولت آلمان، هکرهایی که هویتشان هنوز نامعلوم است، توانسته‌اند به شبکه داخلی کارخانه تولید فولاد نفوذ کرده و کنترل کوره ذوب را به دست بگیرند.

این حمله ابتدا با فرستادن ایمیل‌های مخرب به کاربران کارخانه فولاد و پیاده‌سازی حمله phishing آغازشده است. پس‌ازآنکه هکرها به سیستم داخلی دسترسی پیداکرده‌اند، سطح دسترسی‌های خود را تا کنترل خط تولید محصولات ارتقاء دادند.

هنگامی‌که هکرها توانستند خط تولید را به دست بگیرند، در تولید محصولات وقفه ایجاد کردند و باعث ازکارافتادن چندین‌باره آن‌ها شدند. پس از ادامه این حمله‌ها دیگر امکان خاموش کردن کوره ذوب نیز نبود. هکرها با حملات خود توانستند خسارت سنگینی به کوره ذوب وارد کنند.

بر اساس گزارش محققان امنیتی، حمله بسیار پیچیده درجه‌بندی‌شده است، زیرا هکرها دارای دانش بالایی در مورد دستگاه‌های مختلف صنعتی داشته‌اند و توانسته‌اند به‌سرعت این کار را انجام دهند.

تازه ترین ها
تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.

هشدار
1405/04/23 - 10:01- آمریکا

هشدار کانادا به وام‌دهندگان بانکی در پی تشدید تهدیدات سایبری

نهاد ناظر بر بانکداری کانادا به وام‌دهندگان در پی افزایش نگرانی‌های سایبری کلود میتوس از شرکت آنتروپیک هشدار داد.

رونمایی
1405/04/23 - 09:40- هوش مصنوعي

رونمایی از پلتفرم هوش مصنوعی عامل‌گرا در عربستان

عربستان سعودی از پلتفرم هوش مصنوعی عامل‌گرا برای تحلیل داده‌های ملی رونمایی کرد.