about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اخیراً شرکت سنگاپوری مهندسی اقتصادی برادران کوه، مورد حمله سایبری قرار گرفت و سرورهای برخی از شرکت‌های تابعه آن، رمزگذاری شده و مجوز دسترسی آنها ساقط شده بود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل‌های مهندسی پایدار در 4 دسامبر گفت که در حالی که تحقیقات در حال انجام نشان می‌دهد که وضعیت تحت کنترل است، اما قادر به ارزیابی میزان تأثیر حمله سایبری بر این گروه و عملیات آن نیست.

در بیانیه این شرکت آمده است:

با وجود این حادثه، تجارت این گروه همچنان مشغول به فعالیت است.

شرکت مهندسی اقتصادی برادران کوه (Koh Brothers Eco Engineering) اعلام کرد که اقدامات سریعی را برای مهار این حادثه انجام داده است تا از دسترسی غیرمجاز بیشتر به شبکه فناوری اطلاعات خود جلوگیری کند.

در ادامه بیانیه این شرکت بیان شد:

این گروه علاوه بر این اقدام، کارشناسان واکنش به حوادث و مشاوران حقوقی خارجی را برای ارزیابی، پاسخگویی و مدیریت حادثه درگیر کرده است. در ضمن به سهامداران شرکت توصیه می شود از هرگونه اقدامی در خصوص سهام یا اوراق بهادار خود در شرکت که ممکن است به منافع آنها لطمه وارد کند، خودداری کنند و در معامله با این گونه سهام یا اوراق احتیاط کنند.

این گروه افزود که سهامداران را در مورد هر گونه پیشرفت مادی در مورد این حادثه، مطلع خواهد کرد.

سهام شرکت برادران کوه در ساعت 10.06 صبح روز 4 دسامبر با قیمت 2.3 سنت ثابت معامله شد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.