about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سایت‌های نهادهای دولتی بلاروس در آستانه انتخابات ریاست جمهوری این کشور هدف حملات سایبری قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مرکز ملی واکنش به رخدادهای رایانه‌ای بلاروس به‌تازگی از حملات سایبری به سایت‌های کمیته امنیت کشور و وزارت امور داخلی این کشور خبر داد.

در گزارش این مرکز آمده است:

مرکز ملی واکنش به رخدادهای رایانه‌ای جمهوری بلاروس (CERT.BY) در تاریخ 8/8/2020 حدود ساعت 22 موج گسترده‌ای از حملات DDoS به زیرساخت‌های شبکه BY-NET ثبت کرده است. همان‌طور که مشخص شد تجهیزاتی که در آن سایت‌های کمیته امنیت کشور (kgb.gov.by) و وزارت امور داخلی جمهوری بلاروس (mvd.gov.b) مستقر هستند، موردتهاجم قرار گرفتند. 

بنا برگزارش این مرکز، حملات تا یکشنبه ادامه داشته و هرکدام یک ساعت به طول انجامیده است. مکانیسم‌های فنی حافظت از ارائه‌دهندگان این حملات را دفع کرده‌اند، اگرچه مشکلاتی نیز برای سایت‌ها به وجود آمده است. 

این حملات در آستانه انتخابات ریاست جمهوری بلاروس که یکشنبه برگزارشده، رخ‌داده است. الکساندر لوکاشِنکو و سوِتلانا تیخانوفسکایا از نامزدهای اصلی این دوره بوده و بر اساس نتایج اولیه کمیته مرکزی انتخابات این کشور، لوکاشنکو، رئیس‌جمهور کنونی بلاروس با کسب 80.23 درصد آراء و تیخانوفسکایا با 9.9 درصد در جایگاه اول و دوم قرار دارند. 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.