about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کارشناسان از یک حمله سایبری به شرکت راه‌آهن سبک اسرائیل در میان گزارش‌هایی مبنی بر «هک مترو» خبر دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت سازنده شبکه راه‌آهن سبک منطقه تل‌آویو اعلام کرد که وب‌سایت آن به طور موقت در اثر یک حمله سایبری خارجی مختل شده و هکرهای طرفدار ایران موفق به نفوذ به سرورهای «مترو اسرائیل» شده‌اند.

سیستم حمل و نقل انبوه متروپولیتن (NTA Metropolitan) رژیم صهیونیستی با مسئولیت محدود در بیانیه‌ای تصریح کرد که یک نقص سایبری در وب‌سایت خود شناسایی کرده و بررسی‌ها نشان می‌دهند که این سامانه قربانی یک حمله انکار سرویس (DoS) از خارج شده است. NTA مدعی شد که کنترل وب‌سایت را دوباره به دست گرفته و هیچ آسیبی به آن وارد نشده است.

شبکه صهیونیستی «کان» و روزنامه عبری «هاآرتص» حمله سایبری به وب‌سایت قطار سبک شهری در تل‌آویو را تأیید کردند.

خبرنگاران اسرائیلی با ادعایی پوچ بیان کردند که رسانه‌های ایران با استناد به یک گزارش بدون منبع در کانال تلگرامی صابرین نیوز،  این حمله را یک حمله سایبری گسترده علیه سیستم‌های عامل و سرورهای «مترو اسرائیل» نامیده‌اند؛ کانال 12 اسرائیل نیز مدعی شد که این موضوع صحت ندارد، زیرا اسرائیل سیستم قطار زیرزمینی ندارد. به گفته این کانال صهیونیستی، حمله سایبری درست یک روز پس از آن رخ داد که حمله مشابهی در فعالیت‌های وب‌سایت‌های متعلق به دفاتر فرهنگی و رسانه‌ای رسمی ایران اختلال ایجاد کرد.

کارشناسان عنوان کردند که هفته گذشته یک حمله سایبری بزرگ، شرکت دولتی فولاد خوزستان را مجبور به توقف تولید کرد و 2 تولیدکننده بزرگ فولاد دیگر نیز هدف حمله سایبری قرار گرفته‌اند.

با وجود اینکه یک گروه هکر ناشناس در شبکه‌های اجتماعی مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و ادعا کرد که 3 شرکت بزرگ فولاد ایران را هدف قرار داده، خبرنگاران نظامی اسرائیلی اشاره کردند که رژیم صهیونیستی مسئول مستقیم حمله به شرکت فولاد در تلافی حمله سایبری مشکوک هفته گذشته و شنیده شدن صدای آژیر موشک در اورشلیم و ایلات است.

اواخر ماه گذشته، سازمان حفاظت از حریم خصوصی اسرائیل اعلام کرد که هکرهای ایرانی به وب‌سایت‌های «Gol Tours»، یک شرکت توریستی اسرائیلی صاحب بیش از 20 وب‌سایت رزرو سفر، حمله سایبری کرده‌اند. این سازمان اسرائیلی در بیانیه‌ای اعلام کرد که هکرها موفق شدند اطلاعات شخصی بیش از 300 هزار اسرائیلی از جمله شماره تلفن، آدرس، تاریخ و مکان تعطیلات رزرو شده و اطلاعات حساس پزشکی را به دست آورند.

اوایل ماه ژوئن امسال، به شرکت‌های ارتباطی اسرائیل دستور داده شد تا امنیت سایبری را تقویت کنند، زیرا دولت ابتکار جدیدی را برای محافظت از اسرائیل در برابر حملات آنلاین در بحبوحه افزایش هک‌ها علیه وب‌سایت‌های اسرائیلی به اجرا گذاشت؛ بر این اساس، شرکت‌های ارتباطی بزرگ اسرائیل ملزم به اجرای طرح‌های دقیق برای شناسایی و جلوگیری از حملات سایبری آینده با هدف قرار دادن شبکه‌های ارتباطی هستند و شرکت‌ها باید استانداردهای یکپارچهای را رعایت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.