about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به سازمان امنیت و همکاری اروپا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروه هکری APT28، متهم به انجام یک حمله سایبری به سازمان امنیت و همکاری اروپا شد. این گروه هکری که به اعتقاد کارشناسان امنیتی غربی، پشتوانه دولتی روس‌ها را به همراه دارد، با نام‌های دیگری نظیر سوفاسی نیز شناخته می‌شود.
سازمان امنیت و همکاری اروپا، از زمان جنگ سرد فعالیت خود را آغاز کرد اما بعد از سال 1991، به‌تدریج شروع به بزرگ شدن کرد و هم‌اکنون 57 عضو، از جمله آمریکا، روسیه و اوکراین دارد. این سازمان مهم اروپایی، وقایع امنیتی یا انتخاباتی را در این قاره، تحت نظر دارد. یکی از مسئولین این سازمان اروپایی در صحبت‌هایی گفت: «در اثر حمله مذکور، محرمانگی اسناد شبکه فناوری اطلاعات سازمان به خطر افتاده و یکپارچگی این سازمان، هم‌اکنون با تهدیدی جدی مواجه شده است.»
روزنامه لوموند فرانسه، به‌عنوان اولین روزنامه‌ای که این خبر را منتشر کرد، مدعی شده که یک گروه هکری روسی، پشت این حمله قرار دارد. البته بر اساس اعلام مقامات امنیتی این سازمان، هشدارها به جهت رعایت مسائل امنیتی، به اعضا داده شده و ابعاد حمله مذکور در دست تحقیق و بررسی قرار دارد.
موضوع رشد حملات سایبری با پشتوانه دولتی، موضوعی است که سبب نگرانی در بین سران کشورها شده و امنیت فضای اطلاعات را با تهدیدات جدی مواجه ساخته است. این موضوع، طی یک سال گذشته و با پررنگ شدن داستان حمله سایبری روسیه به انتخابات آمریکا، بیشتر از هر زمان دیگری بر سر زبان‌ها افتاد و سبب شد تا پایان سال جاری میلادی، با حاشیه‌های خاص امنیتی همراه باشد.
البته با پایان یافتن انتخابات آمریکا، موضوع نگرانی در مورد حمله به سامانه‌های انتخاباتی، به اروپا گسترش یافته است. آلمان، در سال 2017، انتخابات مهمی را برگزار خواهد کرد که در آن، صدراعظم آینده آلمان‌ها انتخاب خواهد شد. مقامات آلمانی از هم‌اکنون، آغاز به اتهام‌پراکنی علیه روسیه کرده و کرملین را متهم به دست‌کاری احتمالی در انتخابات کشورشان می‌کنند.

 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.