about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان‌های دولتی اوکراین با بدافزار منبع باز «MerlinAgent» هدف قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بر اساس آخرین تحقیقات، هکرها سازمان‌های دولتی اوکراین را با یک کمپین فیشینگ با استفاده از یک برنامه منبع باز به نام «MerlinAgent» هدف قرار دادند.

اوایل ماه اوت سال جاری، یک عامل تهدید ناشناس موسوم به «UAC-0154»، ایمیل‌های مخربی را به اهداف خود ارسال کرد که ظاهراً حاوی نکات امنیتی از تیم واکنش اضطراری رایانهای اوکراین (CERT-UA) بود.

این ایمیل‌ها حاوی پیوست‌های مخربی بودند که رایانه‌های قربانیان را با ابزار MerlinAgent آلوده می‌کردند.

با این ابزار، مهاجمان می‌توانند از راه دور به سیستم‌های قربانی دسترسی یابند، دستورات را اجرا و فایل‌ها را دانلود یا حذف کنند.

به گفته تیم واکنش اضطراری رایانهای اوکراین، MerlinAgent قبلاً در ماه ژوئیه امسال برای حمله به سازمان‌های دولتی اوکراین استفاده شده بود.

این ابزار دارای یک کد منبع باز است که به‌وسیله کاربری با نام مستعار راسل وَن توئیل (Russel Van Tuyl) در «GitHub» ارسال شده است. مرلین یک ابزار دسترسی از راه دور (RAT) است که به کاربران امکان کنترل و دسترسی به یک کامپیوتر هدف را از راه دور، معمولاً از طریق اینترنت می‌دهد.

راسل ون توئیل گفت که مرلین اولین تلاش او برای یادگیری زبان برنامه نویسی «Golang» بود.

طبق یادداشت توسعه‌دهنده، این ابزار فقط در طول تحقیقات و آزمایش‌های مجاز مورد استفاده قرار می‌گرفت.

با این حال، در جنگ سایبری بین اوکراین و روسیه، هکرهای هر 2 کشور از تکنیک‌های ساده مانند فیشینگ و ابزارهای امنیتی تهاجمی منبع باز به عنوان بخشی از حملات خود استفاده می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.