about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به تلویزیون فرانسه

به گزارش شبکه خبری راشاتودی روسیه، گروهک تروریستی داعش با حمله سایبری به یکی از شبکه‌های تلویزیون فرانسه بانام TV5Monde، برای ساعاتی باعث اختلال در پخش برنامه‌های این شبکه جهانی تلویزیونی شد. این شبکه تلویزیونی که در حقیقت یک شبکه جهانی محسوب می‌شود و برنامه‌های بسیاری را در چندین شبکه فرانسوی زبان پخش می‌کند، درگذشته اقدام به پخش اخبار حمله داعش در فرانسه در شبکه‌های تلویزیونی، وبگاه‌ها و صفحه فیس بوک خودش کرده بود.
مسئولین این شبکه در این باره گفتند:"ما فعلاً قادر نیستیم تا هیچ‌کدام از برنامه‌هایمان را پخش‌کنیم. وبگاه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ما دیگر در اختیار ما نیستند. داعش ادعا کرده است که مسئولیت این حمله بر عهده آنهاست."
هکرها، بعد از حمله به صفحه فیس‌بوک این شرکت، اقدام به پخش تصاویر خود بر روی این صفحه کردند. آنها با انتشار تصاویر سربازان فرانسوی که علیه داعش در حال جنگ هستند، آنها را تهدید به مرگ کردند. البته این تصاویر برای مدت کوتاهی قابل‌رؤیت بود و بعدازآن از دسترس خارج شد.
مدیر این شبکه تلویزیونی فرانسوی گفته است که این حمله سایبری، بزرگ‌ترین حمله صورت گرفته علیه این شبکه در 30 سال گذشته است. هکرها اقدام به انتشار پیام‌های خود به زبان‌های عربی، فرانسوی و انگلیسی بر روی فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی وابسته به این شبکه کردند.
البته این حمله هکری، اولین حمله هکرهای وابسته به داعش در چند ماه اخیر نیست و آنها بارها و بارها اقدام به انجام حملات بر روی رسانه‌های مختلف دنیا کرده‌اند و از این طریق، پیام‌های خود را منتشر کرده‌اند.
همانطوری که بارها بر این موضوع تأکید شده است، انجام این حملات هکری خارج از توان تروریست‌های داعش به نظر می‌رسد و کارشناسان امنیتی معتقد هستند که این حملات توسط گروه‌هایی انجام‌شده است که به‌صورت اجاره‌ای برای این گروهک کار می‌کنند.

 

 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.