about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

حمله سایبری به بیمارستان جانسون مموریال هلث، شبکه رایانه‌ای این مرکز درمانی را از کار انداخت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بیمارستان دولتی جانسون مموریال هلث در ایالت ایندیانا آمریکا اعلام کرد روز گذشته قربانی یک حمله سایبری شده و شبکه رایانه‌ای آن از کار افتاده است.

این بیمارستان در اطلاعیه‌ای در وب‌سایت خود اعلام کرد:

ما در حال همکاری نزدیک با متخصصان امنیت سایبری و نیروی انتظامی هستیم تا این حمله را بررسی کرده و در اسرع وقت روال عادی رایانه‌ها را بازگردانیم. گرچه ما به‌سرعت در حال تلاش برای برطرف کردن تأثیر این حمله سایبری هستیم، اما می‌دانیم که حل این مشکل ممکن است زمان‌بر باشد.

بااین‌وجود این بیمارستان مدعی است بیشتر خدماتش تحت تأثیر این حمله قرار نگرفته و بیماران باید طبق وقت‌های مقرر به بیمارستان مراجعه کنند مگر اینکه با آن‌ها تماس گرفته شود.

پیش از نیز بیمارستان اسکنازی هلث (Eskenazi Health) دچار حمله سایبری شده بود که بر اثر آن شبکه این بیمارستان قطع شد و بیمارانی که با آمبولانس به این بیمارستان مراجعه می‌کردند به سایر بیمارستان‌ها هدایت می‌شدند.

روز جمعه اعلام کرد اطلاعات بیماران و کارکنان این بیمارستان ازجمله اطلاعات شخصی، اطلاعات مربوط به تشخیص‌ها، نسخه‌ها و سایر اطلاعات پزشکی این بیمارستان در وب تاریک منتشر شده است.

هنوز مشخص نیست که آیا بین این دو حمله ارتباطی وجود دارد یا خیر.

بیمارستان جانسون مموریال هلث هم در انتهای اطلاعیه خود نوشت:

حمله سایبری یک مشکل سراسری است که متأسفانه سایر بیمارستان‌های کشور را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. ما سرمایه‌گذاری زیادی در زمینه امنیت سایبری انجام داده‌ایم و همچنان هوشیار هستیم.

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.