about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بیمارستان صفدرجونگ دهلی‌نو هدف حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بیمارستان صفدرجونگ دهلی روز شنبه اعلام کرده بود که در ماه نوامبر نیز مورد حمله سایبری قرار گرفته است، اما آسیب به اندازه بیمارستان انستیتوی علوم پزشکی سراسری هند (AIIMS) شدید نبوده است. این خبر در زمانی منتشر شده است که سرورهای بیمارستان انستیتوی علوم پزشکی سراسری هند امروز برای یازدهمین روز خاموش ماندند.

مقامات به خبرگزاری ای ان آی گفته‌اند که خدمات سرپایی در بیمارستان به‌صورت دستی در حال انجام است، بنابراین آسیب حمله سایبری شدید نبوده است. آن‌ها همچنین افزوده‌اند که حمله سایبری به بیمارستان صفدرجونگ، از نوع حملات باج افزاری نبوده است.

ناظر پزشکی بیمارستان صفدرجونگ دکتر بی‌ال‌الشروال می‌گوید:

یک حمله سایبری صورت گرفت. سرور ما نیز در ماه نوامبر برای یک روز از کار افتاده بود، اما اطلاعات ایمن مانده بودند. این موضوع توسط فناوری اطلاعات مرکز ملی انفورماتیک (NIC) اداره می‌شد که سیستم‌ها را نیز احیا کرده است.

یکی دیگر از مقامات بیمارستان گفته است که آدرس IP نیز مسدود شده است.

به گفته یکی از رزیدنت‌های این بیمارستان، او شنیده است که در ماه نوامبر فقط برای یک روز، سرور برای مدتی از کار افتاده است، اما بعداً دوباره احیا شده است. او می‌گوید که اکثر اوقات کارش را به‌صورت دستی انجام می‌داده است.

سرورهای بیمارستان انستیتوی علوم پزشکی سراسری هند همچنان پایین هستند.

به گفته بیمارستان انستیتوی علوم پزشکی سراسری هند، خدمات در اواسط هفته آینده به‌صورت دستی آغاز خواهد شد، درعین‌حال حدود 3 هزار رایانه اسکن شده و آنتی‌ویروس نیز برای ایمنی در آینده، بارگذاری شده است.

اما خدمات اینترنتی همچنان مسدود است و هیچ اطلاعات بیشتری از سوی مدیریت، اساتید و کارکنان بیمارستان به اشتراک گذاشته نشده است.

به گفته منابع بیمارستان انستیتوی علوم پزشکی سراسری هند، دو تحلیلگر روز دوشنبه به دلیل سرقت داده‌ها تعلیق شده و تعداد بیشتری نیز تحت نظر هستند.

یک گروه ویژه پلیس دهلی تحقیقاتی را در مورد حمله بدافزار ادعایی در بیمارستان انستیتوی علوم پزشکی سراسری هند آغاز کرده است.

اوایل روز سه‌شنبه، بیمارستان انستیتوی علوم پزشکی سراسری هند همچنین بیانیه‌ای صادر کرد که داده‌های بیمارستان الکترونیکی بازیابی شده است.

داده‌های بیمارستان الکترونیکی بر روی سرورها بازیابی شده است. شبکه قبل از بازیابی خدمات در حال پاک‌سازی است. این فرآیند به دلیل حجم داده‌ها و تعداد زیاد سرورها و کامپیوترها برای خدمات بیمارستان، مدتی طول خواهد کشید. مسئولین این بیمارستان می‌گویند که اقداماتی برای امنیت سایبری در حال انجام است.

در ادامه این بیانیه نیز آمده است که همه خدمات بیمارستانی ازجمله سرپایی، بستری، آزمایشگاهی و غیره همچنان در حالت دستی کار می‌کنند.

آژانس تحقیقات ملی (NIA) نیز به تحقیقات پیوسته است. منابع به خبرگزاری ای ان آی گفته‌اند که تیم واکنش اضطراری کامپیوتری هند (CERT-IN)، پلیس دهلی، اداره اطلاعات، دفتر مرکزی تحقیقات (CBI) و نمایندگان وزارت امور داخله (MHA) در حال بررسی این حادثه هستند.

پایگاه داده سیستم اطلاعات آزمایشگاهی (LIS) و سایر پایگاه‌های داده وابسته بازیابی شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

راه‌اندازی
1405/05/01 - 13:18- هوش مصنوعي

راه‌اندازی آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی توسط انویدیا

انویدیا یک آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی بادقت ۹۲٪ راه‌اندازی کرد.

تقویت
1405/05/01 - 12:31- هوش مصنوعي

تقویت سپر هوش مصنوعی ژاپن در برابر حملات سایبری

ژاپن در پی حملات سایبری اخیر، دفاع هوش مصنوعی خود را تقویت و دستور مقابله با گسترش جرایم دیجیتال صادر کرد.