about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگترین شرکت تلکام ترکیه از حمله سایبری به زیرساخت خود خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت ترک تلکام در به تازگی اعلام کرد پس از حمله  سایبری که موجب اختلال در اتصال به اینترنت شده بود، امکان دسترسی به اینترنت را مجددا برای کاربران خود ایجاد کرده و افزود طی این مدت در تلاش بود که آثار درازمدت این حمله  سایبری بر فعالیت کاربران را به کمترین حد ممکن برساند.

این شرکت که بزرگ ترین شرکت تلکام ترکیه به شمار می رود، پیش از این بیانات اظهار داشت مورد حمله ی سایبری قرار گرفته که نتیجه ی آن ایجاد خلل در دسترسی به اینترنت بوده است؛ اما به طور مشخص اشاره ای به عوامل حمله مذکور نکرد.

این شرکت در روز دوشنبه در بیانیه ای جدا اعلام کرده بود که دسترسی به اینترنت روز دوشنبه در ساعت 15:45 دقیقه به وقت گرینویچ به حالت نرمال بازگشت و اظهار داشت:

مشکلی که توسط یک اپراتور خارجی برایمان پیش آمده بود حل و فصل شد و جریان ترافیک اینترنت داخلی و بین المللی به حالت عادی بازگشته است.

منبع:

تازه ترین ها

تشدید جریمه‌های احتمالی شرکت‌های فناوری توسط استرالیا

استرالیا ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی کودکان را تشدید و جریمه‌های احتمالی شرکت‌های فناوری را دو برابر می‌کند.

تهدید
1405/04/06 - 21:49- آمریکا

تهدید اتحادیه اروپا توسط ترامپ

دونالد ترامپ اعلام کرد که بر تمام کالاهای هر کشوری که مالیات خدمات دیجیتال بر شرکت‌های آمریکایی وضع کند، ۱۰۰٪ تعرفه اعمال خواهد کرد.

راه‌اندازی
1405/04/06 - 20:03- هوش مصنوعي

راه‌اندازی مرکز داده از طریق اتصال مستقیم برق سبز در چین

چین اولین مرکز داده هوش مصنوعی خود را که کاملاً از طریق اتصال مستقیم برق سبز تغذیه می‌شود، راه‌اندازی کرده است.