about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در روز قدس امسال، اداره پست، شرکت برق و بانک‌های رژیم صهیونیستی مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که در روز قدس امسال، وب‌سایت‌های بانک‌های رژیم غاصب، اداره پست، شرکت برق و اپلیکیشن هشدار قرمز اسرائیل مورد حمله سایبری قرار گرفتند و برخی سایت‌ها آفلاین شدند.

« Ynet » اظهار داشت که گروه هکری موسوم به سودان ناشناس (Anonymous Sudan) مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و گفت که اهداف این حملات، اداره پست اسرائیل، بانک لئومی (Leumi)، «Discount Bank»، «Mizrahi-Tefahot»، «Bank Mercantile»، «Bank Benleumi»، اولین بانک بین‌المللی رژیم صهیونیستی و بانک‌های اوتزارها-هایال (Bank Otzar Ha-hayal) و بانک ماساد (Bank Massad)، به عنوان زیرشاخه‌ها، هستند.

کانال 12 اسرائیل نیز اعلام کرد که اداره پست رژیم صهیونیستی گفت که سایت آنها قربانی یک حمله انکار سرویس (DoS) شده که به طور موقت دسترسی به سایت را قطع کرده است.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.